НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите

Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите

0
Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите
Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите

Изберете карта и разберете каква грешка ще трябва да поправите в бъдеще!  

Карта 1

Bъв вашето съзнание възниква определена идея и ако вие успеете да я реализирате, това ще ви донесе успеха, към който се стремите. Предстои ви да пристъпите към действия, които да изпълнят този план! Понякога ще се наложи да работите 2 пъти повече, за да осъществите мечтите си. Може да съставите план, който ще ви направи много щастливи, но за това трябва да спестите пари и време и да изоставите част от работата си, която обичате. Не се тревожете: резултатите ще си струват тези жертви. А резултатите от работата ви ще подобрят живота ви!

Карта 2

Някой ви харесва, но си мислите, че не сте достатъчно привлекателни за него/нея. Ако стигнете по-близо до този човек, ще видите че между вас може да има някаква химия. Трябва да пуснете своята неувереност. Вие сте загубили много време, държейки се студено към себе си, правейки това, което не ви се прави и т.н. Дошло е време да спрете всичко това. Мислете повече за себе си, не позволявайте на другите да го правят вместо вас.

Вижте ощеЖивотното, което първо видите, разкрива вашата най-добра черта

Карта 3

Нещо трябва да бъде стане, което да ви отвори очите. В резултат на тези събития може да дишате по-леко, защото обстоятелството, което ви е тормозило, ще изчезне от живота ви!

loading...