НАЧАЛО ЗДРАВЕ Средство за премахване на всички кафяви петна по кожата

Средство за премахване на всички кафяви петна по кожата

0
Средство за премахване на всички кафяви петна по кожата
Средство за премахване на всички кафяви петна по кожата

Кафявите петна по кожата, известни също като възрастови петна, са често срещан проблем при милиони хора и всъщност могат да засегнат самочувствието на човек и да го накарат да се чувства стар и грозен.

Тези петна, често, са резултат от процеса на стареене, но могат да бъдат причинени и от прекомерно излагане на слънце. По ръцете, раменете и лицето се появяват кафяви петна. Те също могат да се увеличат с течение на времето.

Някои хора смятат, че кафявите петна по кожата не могат да бъдат премахнати, но за щастие има едно просто естествено средство за отстраняване, което ще ви помогне да се отървете от тях веднъж завинаги!

За да ги премахнете от кожата си, първо трябва да намерите основната причина за появата им. Слънцето е основен фактор, независимо дали ходите на солариум или на плажа без слънцезащитни продукти. Колкото повече се печете, толкова повече меланин произвежда тялото, което прави кожата по-тъмна и по-тъмна. Тенът може да изчезне след известно време, но свръхпроизводството на меланин причинява кафяви петна по кожата, от които не е толкова просто да се отървете.

За щастие има прост метод, който ще премахне кафявите петна по кожата. Имате нужда само от 2 съставки – ябълков оцет и сок от лук. И двете съставки са много полезни за вашето здраве и кожа.

Сокът от лук съдържа антиоксиданти, които предотвратяват увреждането от свободните радикали, докато ябълковият оцет съдържа алфа-хидрокси киселини, които действат като естествена скраб и могат да почистят кожата ви. Комбинацията от двете съставки е чудесна за вашата кожа, а също така ви помага да се отървете от кафявите петна.

Необходими са ви:
2 супени лъжици сок от лук
2 супени лъжици оцет

Смелете лука в блендер и изцедете сока от него, след това добавете ябълков оцет. След това натопете памучен тампон в сместа и нанасяйте върху петната всеки ден в продължение на 2-4 седмици, за да постигнете най-добри резултати.

Не забравяйте, че преди да използвате, каквото й да е народно средство, трябва да направите тест за евентуални алергични реакции!

loading...