НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този компрес ще ви избави от болката в ставите

Този компрес ще ви избави от болката в ставите

0
Този компрес ще ви избави от болката в ставите
Този компрес ще ви избави от болката в ставите

Този компрес ще ви избави от болката в ставите

Рано или късно много хора се изправят пред проблема с неприятната болка в ставите. Тя може да се появи в най-неочаквания момент и да ви съсипе живота.

Освен това може да бъде проява на сериозна болест, както и на незначителни смущения в работата на мускулно-скелетната система. Несъмнено в тази ситуация е по-добре да се консултирате с лекар.

Но не пренебрегвайте и народните методи, които са много ефективни в такива случаи. Този чудодеен мехлем се отнася към категорията на тези прекрасни народни средства. С негова помощ можете да се отървете от болката в ставите, ако тя не е проява на някаква по-сериозна болест.

Преди да използвате каквито и да било препарати, народни средства или методи на лечение, обезателно се консултирайте с вашия личен лекар.

Необходими съставки за мехлема:

– горчица
– сол
– сода
– мед

Смесете всички съставки в равни пропорции до еднородна смес. С получената смес пригответе компрес, нанесете на болезненото място, увийте с нещо топло и оставете да действа минимум за един час. Най-добре е да направите компреса вечерта, а на сутринта да го махнете и да измиете с топла вода.

За най-добър ефект повторете процедурата 3 пъти подред и направете почивка от една седмица.

loading...