НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

0
Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!
Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Таро картите са пълни с мъдрост, съвети и уроци за живота, които могат да ни помогнат да разберем преживяванията в нашия живот.

Карта номер 1

На интелектуално ниво добре разбирате, че родителите ви са имали трудно детство, че са страдали много, живели са в нищета, но въпреки това те са ви дали цялата любов, която са могли. Сърцето ви все още е убедено, че родителите ви не са достатъчно любящи и разбиращи!

Съвет: затворете очи и тихо попитайте сърцето си, можете ли спокойно да си спомните за детството или за нещо, което ви е причинило болка. Няма да намерите изцеление в ума си, потърсете го в сърцето си! Веднага щом намерите мир и хармония, можете да намерите истинско щастие в живота си!

Карта номер 2

Може би не говорите лошо за вашия бивш, за когото сте страдали толкова много, защото с ума си разбирате какво се е случило между вас. Но сърцето ви все още тъжи за тази любов.

Съвет: Трябва да започнете нова глава от живота си без страх. Позволете на ума ви да обясни рационално нещата, търсете изцеление за вашето болно сърце, така че следващата ви връзка да бъде изпълнена с искрена любов и щастие.

Карта номер 3

Вие сте опитали толкова много неща в живота си, но страхът от неуспех винаги ви е възпрепятствал да успеете в някоя от тези дейности. И сега все още се страхувате да се започнете нови неща и да допуснете нови хора в живота си.

Съвет: свържете се със сърцето си, за да ви помогне да излекувате болката, която все още не ви позволява да се почувствате истински щастлив човек. Не се страхувайте да усетите тази болка, това е единственият път към изцелението. Намерете увереност и след това можете да постигнете всичко, което искате и това ще ви помогне да станете успешни. Ако можете да успеете в ума си, тогава можете да го направите в реалния си живот.

loading...