НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Нострадамус и неговите 5 тревожни предсказания за 2019 г.

Нострадамус и неговите 5 тревожни предсказания за 2019 г.

0
Нострадамус и неговите 5 тревожни предсказания за 2019 г.
Нострадамус и неговите 5 тревожни предсказания за 2019 г.

Нострадамус често се шегувал, но въпреки това има важни послания за бъдещето на 2019 г. И не всички са радостни.

Някои от тези пророчества изглеждат по-реални от всякога.

Изглежда, че 2019 ще бъде годината на земетресения, урагани и разочарования в отношенията по много начини, които дори не можем да си представим.

Трета световна война

В продължение на няколко години хората смятаха, че прогнозите му за трета световна война ще се сбъднат. Мнозина твърдят, че това е неизбежно през 2019 г.

Някои европейски страни ще бъдат изправени пред наводнения в много крайни количества, а интензитета на религиозния екстремизъм в различни региони на света ще доведе до голямо объркване.

Промяна на климата

Нострадамус предупреждава, че “ще видим как водата се издига и Земята изчезва под нея”. Пророкът пише, че политическите лидери най-накрая ще стигнат до някакво споразумение за намаляване на замърсяването.

Хората ще започнат да говорят с животните

Въпреки че това е едно от най-малко вероятните пророчества на Нострадамус за 2019 г., изглежда, че животните и хората ще се разберат. Той каза: “Прасетата ще станат братя на човека.”

Голямо земетресение

Той всъщност прогнозира, че през 2019 г. в Съединените щати ще има силно земетресение. Това дори може да е най-голямото природно бедствие в историята на САЩ.

Хората най-накрая ще могат да живеят до 200 години

Нострадамус заявява, че някъде в текущия период от време “медицинският напредък ще увеличи очакваната продължителност на живота на хората с най-малко 200 години”.

Вижте още: Пиете кафе всяка сутрин? Тогава прочетете тази статия!

А вие какво мислите за всичко това?

loading...