НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Поставете парче сапун под чаршафа! Ето резултата

Поставете парче сапун под чаршафа! Ето резултата

0
Поставете парче сапун под чаршафа! Ето резултата
Поставете парче сапун под чаршафа! Ето резултата

Поставете парче сапун под чаршафа! Ето резултата

Повечето лекарства от аптеката имат два недостатъка: те обикновено са скъпи и имат странични ефекти. Но много от нашите заболявания могат да бъдат преборени с по-прости, домашни методи.

Домашните средства са все по-предпочитани от много хора. Оказва се, че са много по-евтини от лекарствата и те помагат да се отървем от ужасните болки, за които лекарите често срещат трудности да поставят диагноза.

Днес ще се запознаете с още един интересен трик.

Просто поставете парче сапун под чаршафа преди лягане – и това решава поне два проблема, които често ви пречат да спите. Можете ли да познаете кои са тези проблеми?

Това са синдром на неспокойните крака и мускулните крампи. И всеки от тях може да бъде решен с парче сапун под чаршафа!

Синдром на неспокойните крака е неврологично разстройство, което причинява дискомфорт в краката по време на почивка. Въпреки че лекарите все още не знаят точната причина за този синдром, хипотезите са: бъбречна недостатъчност, преддиабет, бременност, консумация на алкохол или всички наведнъж.

Съществуват доказателства, че 42% от хората над 30-годишна възраст страдат от този синдром. И по някакъв невероятен начин парче сапун, поставено до краката по време на сън, елиминира този проблем!

Лекарите вярват, че това се дължи на магнезия, съдържащ се в сапуна.

Според д-р Оз идеалният вариант е лавандулов сапун, който помага за отпускане на цялото тяло, когато се опитвате да заспите.

Просто се уверете, че ще закупите сапун с естествени аромати, на основата на органични масла.

Чували ли сте някога за този трик преди? Кажете ни в коментарите! И ако ви харесва, споделете с приятелите си!

loading...