НАЧАЛО РЕЦЕПТИ Интересни идеи за предястия за новогодишната трапеза

Интересни идеи за предястия за новогодишната трапеза

0
Интересни идеи за предястия за новогодишната трапеза
Интересни идеи за предястия за новогодишната трапеза

Интересни идеи за предястия за новогодишната трапеза

Когато основното меню за новогодишната трапеза е планирано, остава да решите с какви леки и лесни за приготвяне закуски ще разнообразите трапезата и, най-важното, ще създадете незабравима атмосфера на уют и комфорт. Снежни човеци от сирене, празнични сандвичи, тарталети – всичко това ще предизвика безпрецедентна наслада не само за децата, но и за възрастните.

Ще споделим с вас бързи рецепти за новогодишни закуски. Зашеметяващи!

Предястия за новогодишната трапеза

Прасенца от яйца
Тематична новогодишна закуска, която със сигурност ще успокои покровителката на годината и ще се превърне в истинска украса на празничната маса. Всичко, от което се нуждаете, са варени яйца, моркови и черен пипер.

Готовите прасенца може да поставите на лист от маруля, можете да украсите празничната салата с тях или да поставите пред всеки гост на чиния за късмет – просто и съвсем не е скъпо. И, което е важно, подготовката на тези прасенца може да оставите на децата.

Празнични сандвичи
Има много варианти за подготовка на такива сандвичи, не е необходимо да притежавате специални кулинарни умения. Мажете пресен хляб с топено сирене, правите коледна елха от зелени перца лук или краставици, поръсвате с червен пипер, хайвер или семена от нар – и можете спокойно да сервирате тази красота на новогодишната трапеза.

Снежни човечета от сирене
Почти бели, но съвсем необичайни. Настържете сирене и чесън, след което ги разбъркайте. От получената смес направете топки с различни размери (първата по-голяма, втората малко по-малка) и ги сложете във фризера за 15 минути.

Охладените топки се овалват в кокосови стърготини, украсете ги по свое усмотрение и сервирайте на празничната маса. Гостите ви ще бъдат очаровани.

loading...