НАЧАЛО ЗДРАВЕ Само 4 супени лъжици на ден от тази смес и ракът изчезва

Само 4 супени лъжици на ден от тази смес и ракът изчезва

0
Само 4 супени лъжици на ден от тази смес и ракът изчезва
Само 4 супени лъжици на ден от тази смес и ракът изчезва

Само 4 супени лъжици на ден от тази смес и ракът изчезва

Ракът е една от най-смъртоносните болести. Досега не е открито лекарство за него. Затова трябва да направим всичко възможно да се предпазим от това заболяване, водейки здравословен начин на живот. Медицината се опитва да намери лекарство, но все още няма решение на този проблем. Един български професор наскоро заяви, че е открил естествен лек за рака, който действително работи.

Много експерти по света вече са убедени, че лекарството на професор Христо Мермерски за рака наистина работи. Той твърди, че лекарството може да се използва и за лечение на други заболявания. Това невероятно лекарство съдържа само естествени съставки, които укрепват сърцето и подобряват функциите му, почистват кръвоносните съдове, укрепват имунната система, почистват черния дроб и бъбреците, подобряват паметта и мозъчните функции и, най-важното, помага ви да се справите с рака. Ето как да го приготвите:

Необходими съставки:
12 скилидки чесън
15 лимона
400 гр. пресни орехи
400 гр. покълнали зърна
1 кг. мед

Приготвяне:
Преди да започнете, уверете се, че продуктите са органични. Първо, трябва да подготвите покълналите зърна. Оставете ги в купа с вода за една нощ, след това отцедете пшеницата, изплакнете я под вода и прецедете отново през марля. Накрая отново я сложете в купа с вода за 24 часа.

След това орехите, чесъна и покълналата пшеница разбийте в блендер, след това нарежете 5 лимона и тях добавете в блендера. Вземете 10-те останали лимона и изстискайте сока, след което добавете го към сместа. Разбъркайте добре, докато получите равномерна смес, след което добавете меда с дървена лъжица. Изсипете продукта в стъклен буркан и го съхранявайте в хладилника в продължение на 3 дни.

Употреба:
След 3 дни можете да започнете да използвате лекарството. Ако го приемате като превантивна мярка, вземайте по 1-2 супени лъжици преди хранене и 30 минути преди лягане. За лечение на рак, приемайте по 1-2 супени лъжици от лекарството на всеки няколко часа. Удивителното лекарство ще укрепи имунната ви система и ще подобри метаболизма ви, ефективно ще се справи с многобройни заболявания.

loading...