НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какъв е характерът ви според кръвната ви група

Какъв е характерът ви според кръвната ви група

0
Какъв е характерът ви според кръвната ви група
Какъв е характерът ви според кръвната ви група

Ако все още не знаете или не сте се интересували от кръвната ви група, време е да разберете. Тя показва много неща за характера ви и за самата ви същност. В статията ще ви покажем различните особености, които се определят от нея и ви характеризират като човек.

Ето вижте и кои са те:

Нулева кръвна група:
38% от населението в света е 0+, а само 6% е 0-.
Тези хора са много позитивни, независими, обичат свободата, знаят как да постигнат целите си упорити са, обичат да се забавляват. Много лесно създават приятелства, разговорливи са. Доказани са като добри лидери и организатори. За тези хора е много подходящо да се занимават с бизнес. Лесно адаптивни са към всякакви обстоятелства, също така притежават вроден финес.
Някои от лошите им качества са, че не са търпеливи и сигурни в себе си, обичат да поемат прекалено големи рискове и се смятат за съвършени. Прекалено разсеяни са и твърде експресивни. Тези хора са изключително крайни, менят мненията и нагласите си страшно бързо.

Кръвна група А
Приблизително 34% от цялото население е кръвна група А+, докато само 6% е А-.
Хората с тази кръвна група се характеризират с това, че са много емоционални, състрадателни, любезни. Лоялни и добри приятели са, изключително подходящи са за работа в екип. Обичат да следват правилата и да живеят по точно установен ред.
Отрицателните им качества са: Не обичат промените, затворени са в себе си, често са песимисти. Не се сприятеляват лесно с другите хора и често се чувстват изолирани. Страшно срамежливи са в нова среда. Не могат да взимат бързо решения, винаги се колебаят.

Кръвна група B
Около 9% от световното население е с кръвна група B+, а единствено 2% B-.
Много весели хора са, вечни оптимисти, вечно усмихнати, активни, енергични. Работохолици са, но не обичат да работят в екип, индивидуалисти са.
Лошите им качества са: Страшно неорганизирани са, покрай тях цари истински хаос. Обичат винаги да става каквото те кажат. Егоисти са в работата и в живота.

Кръвна група АВ
Това е най-рядката кръвната група в света- Само 4% от цялото население е с кръвна група АВ+, а 1% притежават АВ-.
Това са хора на изкуството, непредсказуеми са, чувствителни, с променливи настроения. Притежават напълно противоположни качества. Понякога са срамежливи, а понякога напълно открити. Едновременно са интроверти и екстроверти. Обичат вниманието, умеят да съблазняват и да флиртуват с хората, които харесват. Не приемат живота за даденост, стараят се да живеят пълноценно всяка секунда.
Лошото им качество е само едно-много лесно могат да заблудят всеки, тъй като имат способността да променят същността си.