НАЧАЛО ТЕСТОВЕ А дали не сте във връзка с его – маниак, вижте признаците

А дали не сте във връзка с его – маниак, вижте признаците

0
А дали не сте във връзка с его - маниак, вижте признаците
А дали не сте във връзка с его - маниак, вижте признаците

Мнозина не осъзнават, че са в нездрава връзка или връзката им с партньора не е такава, каквато си я представят и възприемат. Често можем да си изградим образ в главата и да бъдем влюбени в нещо измислено или желано от нас, но в действителност да бъдем с някой его – маниак, обсебен от себе си. За да не бъдете в заблуда дълго време, проверете дали тези признаци се наблюдават при вашия партньор:

1. Във всяка ситуация вижте само това което ще се отрази на него. Имали сте лош ден в работата, а той се оплаква за това как се е надявал, че ще бъдете в добро настроение. Разочарован е, че няма да може да се осъществи планираното излизане заради вашето настроение. Отнася се така, все едно света е свършил за него.

2. Постоянно повтаря : Трябваш ми за … Независимо от това дали става въпрос за таксиметров шофьор, сервитьор, приятел или вас, той към всички се отнася по един и същи начин, само да сте в негова полза, да вършите негова работа.

3. Вече от месеци имате връзка, а той не знае нищо за вас. Не знае нищо за детството ви, нито за най-добрите ви приятели или нещо важно за семейството ви. От друга страна, знае и помни точното описание на този, който му се противопостави или е взел нещо, което той смята, че му принадлежи.

4. Постоянно пита за външния му вид. „Виж ми корема “, ” Виж каква ми е прическата ” , ” Нали добре ми стои ризата ? ” Това са неговите чести въпроси с които иска да получи комплимент още преди да забележите, че има нещо ново. Той има постоянна нужда от хранене на егото си.

5. Има повече от нормалното свои снимки в рамки в дома или постоянно си сменя профилната снимка на Facebook. Хубаво е, когато има една до две негови снимки на рафта, но ако ги виждате, където и да се обърнете, това означава, че е малко по-обсебен от себе си. Снимката във Facebook непрекъснато се променя, за да събере колкото се може повече лайка, които за него са потвърждение на това, че е харесван от хората.

6. Говори … говори … говори … Ако често сте в ситуация, когато сте излезли само за да кимате с глава, а той да говори без да престава и без да се интерсува от вашето мнение, тогава определено не ви трябва такъв партньор, тъй като той си е достатъчен сам на себе си.