НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Виж кой как рисува квадрат и кръг и разбери какъв човек е

Виж кой как рисува квадрат и кръг и разбери какъв човек е

0
Виж кой как рисува квадрат и кръг и разбери какъв човек е
Виж кой как рисува квадрат и кръг и разбери какъв човек е

Психотестът, който ще разкрие чертите на характера ви или на човекът, който искате по-лесно да опознаете, само с рисуването на квадрат и кръг.
Вземете лист и химикал и начертайте кръг и квадрат. Кръгът трябва да се намира – в ляво, в дясно, под или над квадрата.

1.Ако вашият кръг е от дясно на квадрата, вие сте: Разумни и находчиви, имате усет към успеха и преследвате целите си до край. Кариерата е в началото на списъка сред приоритетите ви и понякога сте безкомпромистни. Животът за вас е приключение а вашето мото в любовта е : Когато влюбеният сънува, се смее в своите сънища, а когато се събуди плаче. Вашият девиз : Редът не създава живот, а животът създава ред.

2. Ако сте нарисували кръга от ляво на квадрата, вие сте : Емоционална и чувствителна личност. Ако трябва да избирате между любов / семейство / и кариера, вие ще изберете първото. За вас любовта е смисълът на живота. Вашето мото в любовта е : Любовта е слънцето и поезията на живота. Девиз : Онзи, който не помни своето минало, ще го преживее отново.

3. Ако кръгът ви е над квадрата : Вие сте човек, който гледа на всичко отгоре. Вярвате силно в успеха си и винаги имате план „ В „. Не сте от хората, които правят често компромиси. Според вас не е важно колко ще живееш, а как ще живееш. Вашето мото в любовта е : Любовта прощава или всичко, или нищо. Вашият девиз : Умният човек не казва всичко, което знае, не вярва на всичко, което чуе и не харчи всичко, което има.

4. Ако вашият кръг е под квадрата : Вие често рухвате психически. Трудно се адаптирате в нови ситуации и приемате нови условия. Животът за вас е : Онзи, който не цени това, което има, не го заслужава. Всеки влюбен е безумен – това е вашето мото в любовта. Девизът ви е : Времето, употребено за мислене не е загубено.