НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Забавен психотест! Избери вид ваза и реши къде да я поставиш!

Забавен психотест! Избери вид ваза и реши къде да я поставиш!

0
Забавен психотест! Избери вид ваза и реши къде да я поставиш!
Забавен психотест! Избери вид ваза и реши къде да я поставиш!

Психотест, който ще разкрие вашият характер и ценностна система само с една ваза с цвете. Внимавайте къде ще я поставите!

Коя от всички вази с цвете предпочитате? А къде бихте я поставили: на масата в хола, на нощното шкафче в спалнятя, на кухненския плот или на портмантото в коридора?
Ето и резултатите, според номера на вазата, който сте избрали:

1 – Вие сте доста емоционална и чувствителна личност. Колкото и да се опитвате да я прикривате, вашата крехка душа е прозрачна. Имате добро сърце и обичате да помагате на хората безвъзмезно. Скромни сте и не обичате да сте център на внимание.

2 – Хора, които винаги знаят цената си и са уверени в себе си и своя успех. Гонятцелите си и ги преследват до края. Когато са убедени в правотата си са готови да я докажат, без да се страхуват от никой и от нищо. Родени са за адвокати и началници, защото умеят да защитават и мотивират хората.

3 – Вие сте всеотдайни, родени да обичате и да се грижите за някого. Семейството е на първо място сред приоритетите ви. Верни до край и любвеобилни. По принцип сте домушари и обичате да пътувате само с хора, които са докоснали сърцето ви.

4 – Хора пълни с жажда за живот и енергия. Упорити и винаги целенасочени. Дори и да закъснеят със старта, винаги финишират първи. Успехът сякаш ги следва навсякъде. Освен това тези хора са душата на компанията. Те са весели и не само умеят да се забавляват, но заразяват и околните.

5 – Вие сте магнетична личност, вдъхваща респект и сигурност, а самочувствието ви е напълно заслужено. Имате силна интуиция и точна преценка, за това съветите, които давате са винаги разумни и точни. Стреляте винаги право във целта. Винаги играете по правилата, но и обичате да създавате ваши.

В зависимост от това къде сте избрали да поставите вазата, може да разберете какво цените най – много във вашия живот:

На плота в кухнята – Домашният уют, семейството и всички пътешествия с него.
На масата в хола – За вас животът е приятели, партита и събирания.
На портмантото в коридора – Работата, кариерата и одобрението от обществото.
На нощното шкафче в спалнята – Любов, страст и силни емоции.