НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Кафето, което предпочитате да пиете издава много за вас! Вижте!

Кафето, което предпочитате да пиете издава много за вас! Вижте!

0
Кафето, което предпочитате да пиете издава много за вас! Вижте!
Кафето, което предпочитате да пиете издава много за вас! Вижте!

Повечето хора са пристрастени към употребата на кафе. Някои го предпочитат силно, някои с мляко. Определен тип хора харесват и определен тип кафе.

Според книгата „Вашият код: какво говорят навиците ви за вас”, хората, употребяващи еднакъв вид кафе са и сходни по характер. Ето и какво показва предпочитаното от вас кафе:

Еспресо-това е най-разпространеното кафе. Прави се бързо и лесно и най-вече си го поръчват саркастични, агресивни и критично настроени хора. Такъв вид хора си сменят настроението многократно и обичат здравословния начина на живот. Нямат време за клюки и пият кафето си бързо. Такива хора са лидери.

Турско кафе-това са хора, които не показват много чувствата си и не са драматични. Склонни са на промяна в поведението си. Обичат общуването на четири очи. Не харесват груповото общуване. Те са свити в себе си и тихи.

Кафе с мляко-това са хора, които искат да са харесвани и обичани. Залагат на сигурността, избягват директните конфликти и мръсната работа. Семейството е на първо място. Обичат приятната атмосфера с приятели и роднини.

Кафе със сметана-това са отворени хора. Обичат модата и новите иновации, искат да бъдат известни. Нямат собствено виждане върху живота.

Капучино-хора, обичащи контактите и хората. Виждат само крайната цел, но не и трудностите за достигането и. Много пъти след като е започнал нещо никога не го довършва.

Разтворимо кафе-личност, която казва каквото мисли. Тиха, спокойна и небързаща за никъде. Много хора я мислят за повърхностна личност, защото нямат никакви амбиции. Доброто и лошото настроение се сменя доста често.

Безкофеиново кафе-хора, които са загрижени за околната среда. Но само загрижени без да предприемат никакви действия.

Според авторите на книгата, хората, които отказват категорично да пият кафе са изплашени и се страхуват от живота.

Ето и няколко интересни факти:
33% пият кафе, защото им харесва да са в компания с приятели
14% пият кафе просто за да си стоплят ръцете
14% пият кафе, защото са пристрастени към него
11% пият кафе, защото им помага да се концентрират по-добре