НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Лош късмет и безпаричие – отървете се от тях чрез тези ритуали

Лош късмет и безпаричие – отървете се от тях чрез тези ритуали

0
Лош късмет и безпаричие - отървете се от тях чрез тези ритуали
Лош късмет и безпаричие – отървете се от тях чрез тези ритуали

Ритуалите за пари са еднократни действия в случаите, когато наистина имате спешна нужда от пари.

Тези ритуали не трябва да се използват често и не трябва да се злоупотребява с тях, за да не подразните висшите сили.

Освен ритуалите има и старинни магически правила предпазващи от нищета и бедност.

Чрез тях няма да постигнете богатство, но ако им се доверите и се придържате към тях, голямото безпаричие ще ви подмине. Важно е да знаете, че използването на тези правила трябва да се спазват ден след ден, за да проработят в продължение на няколко месеца. И запомнете, ако не сте последователни в следването им ефектът от специалните ритуали за пари няма да е дълъг и крупните суми получени даром ще изчезнат много бързо.

Съществува голяма разлика между специалните ритуали за привличане на пари и правилата – едното е еднократно действие, другото е всекидневна грижа.

Самите правила са :

1.В понеделник не вземайте назаем пари. Във вторник не връщайте дълг , а в петък не плащайте вноски по кредит. Иначе рано или късно ще се оплетете сами.

2.В края на седмицата, ако в портмонето ви е останала дребна сума до десет лева, по-добре в неделя я похарчете или я дарете на нуждаещите се, иначе печалбата ви ще е дребна.

3.В сряда в средата на деня е най-благоприятното време да поискате повишение на заплатата си.

4.Дали сте пари назаем, когато ви ги връщат вземайте банкнотите с дясната ръка, а с лявата „стискайте палци“. Рано сутрин връщайте вашите заеми.

5.Харчете едрите банкноти, ако е възможно без да ги разваляте.Има стара поговорка- размените ли левове за стотинки – сълзи ви чакат, а едри банкноти за дребни – за харчове се пригответе.

6.На сметка не слагайте кръгла сума. Нулата ще е и за вашата печалба.

7.Ако сте решили да изметете дома си след залез слънце не го правете, така ще изметете печалбата си на боклука.

8.Ако пък късмета ви се усмихне и получите голяма сума изведнъж, то в този ден не харчете и стотинка от нея. Занесете я в дома си – нека да пренощува там. Ако не ви се рискува може и в банка да я вложите.

9.Когато давате милостиня на жена правете го в бели монети, а на мъже – в жълти. Не давайте банкноти-на бедност е.

10.Не връщайте празни съдове ако сте ги взели назаем. Или сложете монета или някаква храна, за да не се изпразни портфейла ви.

11.Запомнете – никога не си бройте парите в портфейла, ако има други хора.
12.Не се слагат никога пари на масата за хранене .

13.В портфейла ви винаги трябва да има пари, дори и само една монетка. Ако ви подарят нов, също сложете паричка в него. В дрехите ви също нека има монети.

14.Винаги дръжте в дома си малка сума пари, като поне веднъж в месеца я увеличавате с по няколко банкноти. Пазете тези пари на тъмно – парите не обичат светлината, а от време на време обезателно ги бройте.

15.Никога не вземайте пари от ръка в ръка – така много лесно може да вземете чуждия кърък.