НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чудо! Два пъти по-малък корем само за 6 дни

Чудо! Два пъти по-малък корем само за 6 дни

0
Чудо! Два пъти по-малък корем само за 6 дни
Чудо! Два пъти по-малък корем само за 6 дни

Tалията и бедрата са най-проблемните зони при момичетата и жените, и не всяка диета успява да намали обема им. Ако искате бързо да изчезне това, което ви притеснява, без трудни диети и лишения, трябва да направите няколко неща и само за 6 дни ще придобиете два пъти по-малък корем:

1. Намалете приема на сол. Солта може да придава хубав вкус на ястието, но задържа водата в организма, което води до чувство на подуване на корема, а с това разширява корема. Избягвайте закуски и бързо сготвена храна със сол.

2. Намалете приема на въглехидрати. Оризът, хляба и тестените изделия са част от ежедневната диета, но те са пълни с въглехидрати. Именно те са виновни за мастните натрупвания около стомаха, затова се стремете да ги избягвате или ги подмените с продукти, които съдържат повече протеини. Вместо хляба или спагетите яжте сирене или яйца.

3. Забравете млякото. Лактозата може да предизвика проблеми с храносмилането и силно чувство за подуване на корема. Опитайте поне 1 седмица да премахнете млякото от менюто си и ще забележите разликата. Ако не можете напълно да се откажете, заменете го с кисело мляко или бадемово мляко.

4. Не яжте всякакви плодове. Въпреки че плодовете са здравословни, някои плодове могат да предизвикат подуване на корема. Ябълки, диня, банан, крушата и пъпеш са много вкусни, но трудно се преработват и могат да доведат до газове, а това засилва подуването на корема. По-добре е да ядете грейпфрут, лимон, портокал или горски плодове.

5. Откажете се от лютивите подправки. Те причиняват жлъчни киселини и втвърдяват корема. Въпреки че може да бъдат и здравословни , опитайте да ги избегнете за една седмица. Вместо тях, използвайте подправки като босилек, риган и мащерка.

6. Изхвърлете захарта, алкохола и бързата храна. Това са трите неща, които трябва да избягвате , дори и да ги обожавате. Ако искате плосък корем, то тези 3 съставки би трябвало напълно да махнете от диетата или поне по време на 6 -те дни , когато искате да свалите корема.