НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 3 начина да привлечете щастие и любов в дома си

3 начина да привлечете щастие и любов в дома си

0
3 начина да привлечете щастие и любов в дома си
3 начина да привлечете щастие и любов в дома си

В напрегнатото ежедневие става все по-трудно да намерим спокойно място, където да се чувстваме истински щастливи. Домът е мястото, в което ние трябва да можем да си отдъхнем от напрежение и стресът.

Трябва да привлечем в него щастие, любов и късмет, за да се чувстваме спокойни и истински щастливи. Със следващите три стъпки ще успеете да направите живота си по-успешен, а дома ви едно специално място, в което да се чувствате добре.

1. Растения
Растенията са важна част от всеки дом. Те могат да допринесат за свежестта и топлина в дома ви. Ще повдигнат настроението ви и ще ви накарат да погледнете по-положително към света. Според проучвания, растенията могат да ви помогнат да се съсредоточите по-лесно върху мислите ви. На пазара се предлагат различни видове, но ако искате да привлечете щастие и късмет в дома ви е добре да отглеждате босилек. Лавандулата ще възцари спокойстието, жасминът ще позволи любовта и парите да дойдат в живота ви, а орловите нокти ще изострят шестото ви чувство.

2. Камъни и минерали
Когато става дума за декорация, камъните заемат специално място в интериора на дома. Сложете в североизточната част на дома ви тюркоаз, за да получите подкрепа от Вселената. За да привлечете пари в дома си поставете цитрин в югоизточния ъгъл. Аметистът увеличива духовната ви сила, а розовият кварц ще привлече любовта. Черният обсидиан пък абсорбира негативната енергия.

3. Ароматни пръчици
В далечния Изток ароматните пръчици са широко разпространени, както с лекарствени цели, така и за постигане на хармония. Причиците с тамян подобряват настроението и имат положителен ефект върху нервната система, намаляват стреса и помагат при проблеми със съня. Ако не харесвате аромата на тамян, спокойно може да изберете друг вид ароматни причици.