НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Започнали сте нова връзка. Какво да очаквате от всяка зодия?

Започнали сте нова връзка. Какво да очаквате от всяка зодия?

0
Започнали сте нова връзка. Какво да очаквате от всяка зодия?
Започнали сте нова връзка. Какво да очаквате от всяка зодия

Астрологията разкрива какво можете да очаквате от новия си партньор, щом любовта пламне малко повече…

Зодия Овен

Той: Когато той реши да предприеме действия с вас, ще го направи. Няма къде да избягате. Той вече е във всички ваши мисли. Ако това продължи по-дълго време, смятайте, че сте го запазили до себе си. Но, ако това не продължи дълго, имате причина да сте загрижени за общото си бъдеще, защото той има завоевателен характер, който трудно се успокоява. Ако успеете малко да се отдалечите от него, той пак ще започне да тича след вас.

Тя: Тя няма да си губи времето с вас, ако не сте неин тип. Но ако ви е хвърлила око, бъдете готови да прекарате с нея дните и нощите си. След бурната нощ тя ще ви събуди със закуска в леглото и ще планира романтичен уикенд на морето. Ако сте мъж, с който иска да опита тези неща, тя веднага ще се хвърли в действие. Но ако не сте достатъчно мъжествен и елегантен, това няма да се случи.

Зодия Телец

Той: Ако всички мъже са като Телците, никоя жена нямаше да е сама. Той дълго време се опитва да спечели момичето, което желае, а щом я спечели още по-трудно я пуска да си тръгне. Ако реши да ви спечели, вие ще бъдете само негова. Не си и помисляйте да му отмъстите с флирт с някой друг, ако ви възмути неговата упоритост, защото той ще отвърне ядосано.

Тя: Когато тя разбере, че вие сте човек на живота, ще използва цялата си женственост, за да ви увери, че ще имате хубав живот с нея. Всички й завиждат за изисканото поведение и кулинарни умения, а вие може да бъдете много щастлив, че ще имате такава жена до себе си. Тя ще ви задържи и с това, че пред целия свят ще показва, че тя е само ваша и вие сте само неин.

Зодия Близнаци

Той: Близнакът е най-забавният сред компании, така че не е чудно, че толкова бързо завладява жените. А след като добре се позабавлява с вас, ще пътува, очаквайте дори, че ще избяга. Ще го задържите само с непрестанното желание за нови знания и приключения и разбиране към неговата нужда да се отдалечава и пак да се връща близо до вас.

Тя: Тя ще си играе с вас, докато ви спечели, но ще продължи по същия начин и по-нататък, когато ще ви постави в нейния списък с трофеи. Няма да ви бъде скучно с нея. Тя е страхотен готвач, особено за бърза и нездравословна храна. Ще обиколи планетата с вас и винаги ще си остане същото това момиче, което някога е завладяло сърцето ви.

Зодия Рак

Той: Колкото е бил упорит да ви спечели, толкова ще бъде упорит и да ви държи. С него ще можете да се карате, да се сдобрявате, пък да се карате, пък да се сдобрявате, но той ще бъде готов за ново начало, ако искрено ви обича. Няма да се успокои докато не осигури вас и семейството си с всичко, което ви е необходимо за един комфортен живот.

Тя: Жената Рак може да ви завладява с месеци и години. “Случайно” ще ви срещне, тайно ще ви наблюдава от разстояние, бавно ще се приближава, докато в крайна сметка не ви заплени. Когато започнете връзка с нея, тя ще се погрижи никога да не ограничава дългото правене на любов или излизането само с приятели. Тя ще ви оставя да мислите, че можете да правите каквото си искате и с когото искате, но ако се отпуснете прекалено, тя ще започне да се оплаква при сестрите, майка й, приятелките … Е, тогава вече нищо няма да ви спаси от нейния гняв.

Зодия Лъв

Той: Няма нищо непосилно за лъва. Той ще похарчи и цялата заплата, ако трябва да направи нещо, с което ще ви зарадва. В компанията ще ви третира като кралица, но в дома ще очаква да му угаждате.

Тя: В заблуда сте ако мислите, че сте я спечелили. Тя ви е спечелила вас. Тя е тази, която избира своите партньори, а ги оставя да мислят, че е обратното. Така тя извоюва своите победи. Щом веднъж ви спечели, тя ще направи всичко, за да ви задържи. Ще изглежда като зависима от вас, а ако това ви допада, ще започнете да слушате всички нейни желания и поръчки.

Зодия Дева

Той: Той е доста срамежлив и с практичен подход, когато става дума за спечелването, но когато това стане, ще се превърне в поет, който в ухото ви ще шепти най-красивите думи на този свят. Нуждае се от малко вятър в гърба, за да действа когато е във връзка, а ако му дадете това, няма да съжалявате.

Тя: Девите лесно печелят мъжете с тази тяхна срамежливост и сдържаност. Тя ще бъде всичко, което пожелаете – от най-нежната съпруга до най-страстната любовница. Ще запазите този комфорт само ако бъдете внимателни с нея и спазвате правилата, които тя ще постави.

Зодия Везни

Той: Мъжът Везни гони, докато се хареса и докато спечели момичето, което вече е спечелило сърцето му. Той желае това да продължи вечно. Ако не въвеждате новости в ежедневието, той лесно може да загуби интерес.

Тя: Тази жена ви е подарила сърцето си и затова не понася, когато я злепоставяте. Не е сложна личност и иска много комплименти. Ако искате по-дълго да остане до вас, не забравяйте, че любимият комплимент за нея е “Обичам те”. Ако не получава това, тя може да потърси утеха при друг мъж.

Зодия Скорпион

Той: Такъв прелъстител рядко се ражда. Докато се чудите какво прави, няма да разберете, че вече е зад гърба ви и “ви е сграбчил” в прегръдката си. Не можете да устоите на неговия дълбок поглед и фин допир. Ако той реши, че иска да бъде с вас, няма да си позволи да ви загуби.

Тя: Скорпионът в любовта взима всичко или нищо. Ако реши да бъде ваша приятелка, тя знае какво трябва да направи, за да стане такава. Тя ще изгради доста високи стандарти в отношенията си с вас, а по-нататък е готова и на изнудване, ако почувства, че бавно ви губи.

Зодия Стрелец

Той: Стрелецът е много уверен в себе си, докато съблазнява, но не и когато трябва да се докаже като партньор. Бързо му омръзват нещата и иска отново да премине към завоевателния период, но този път с друга партньорка. Ако решите да останете с мъжа стрелец, по-малко вярвайте на думите и повече на делата.

Тя: След като ви спечели, ясно ще покаже какви са нейните очаквания от връзката ви. Ако е решила да прекара дори част от живота си с вас, няма да си позволи да бъде недоволна. Открито ще разговаря за всеки проблем, който се появи. Това е нейният начин да ви запази покай нея.

Зодия Козирог

Той: Може да ви изглежда замаян и плах, но ще ви изненада с неговото джентълменско поведение, когато се отпусне покрай вас. Ще ви води навсякъде със себе си, ще ви показва на всички и няма да позволи нищо да ви липсва. Постоянно ще ви гали, пази и няма да искате никога да го напуснете.

Тя: Тя получава когото си пожелае. Когато станете неин избор, а това е за дълго време или за цял живот, няма да ви бъде лесно да й угодите. Необходимо е да бъдете едновременно страстен любовник, всеотдаен баща, добър домакин и преди всичко силен поддръжник на нейните амбициозни планове. Е, тогава ще ви даде любов, каквато не знаете, че съществува.

Зодия Водолей

Той: Този мъж знае как да постъпи с жената, която обича. Иска да манипулира и затова му трябва малко време, за да избере тактика, която да приложи върху вас. Всеки път, когато решите да му се ядосате, той ще намери начин как да ви изненада. Той ще ви накара да мислите, че сте създадени един за друг и че никога няма да намерите по-добър от него.

Тя: Жената Водолей знае как да задържи мъжа, който обича. Винаги ще се старае да изглежда добре, ще стане най-добра приятелка с всички, които ви допадат и ще разкаже за всички ваши общи преживявания. На вас не ви пречи да слушате, докато тя изразява любовта си по този начин.

Зодия Риби

Той: След положените усилия, за да ви спечели, той няма да позволи лесно да избягате. Въпреки че не е със най-здравите нерви, с вас ще бъде най-търпеливият човек на света. Ще ви накара да смятате, че той е вашият идеален партньор, с многобройните малки романтични жестове. Трябва добре да се грижите за него. Той знае да потърси любов и на друго място.

Тя: Жената Риба има вродени умения за спечелване и задържане на мъжете. Тя смята, че в любовта всичко е позволено. Тя няма да се поколебае да приложи какъвто и да е метод само, за да ви запази, разбира се, ако наистина иска да бъде с вас. Излъчва сексапил чрез всяко свое движение, а когато тези движения ги прави в спалнята, тогава сте неин и само неин.