НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете един символ и открийте повече за себе си

Изберете един символ и открийте повече за себе си

1
Изберете един символ и открийте повече за себе си
Изберете един символ и открийте повече за себе си

Възможно ли е да откриете нещо повече за себе си и за другите чрез един прост символ? Психолози твърдят, че е повече от възможно, затова избирайте внимателно.

Харесва ли ви спиралата или триъгълника?

Може би окото първо го забележихте?

1. Ако сте избрали кръг, вие сте като нежен бриз. Знаете как да се отпуснете и да останете спокойни в трудни ситуации. Хората обичат да прекарват повече време с вас заради вашата топлина и лекотата, която показвате.

2. Ако сте избрали символа, който прилича на зелено око, вие сте чувствителни, пълни с енергия, а вероятно сте и вегетарианци или някога сте се опитвали да бъдете. Наслаждавате се на разходки, горещ чай и добра книга. Еднакво обичате котки и кучета.

3. Ако ви е допаднала бялата хоризонтална линия, вие сте спокойна, концентрира и винаги прибрана личност. Имате чувство за стил, и то не само в модата, но и във всяка част от живота. Обичате да сте преки и шумно си изказвате мненията. Вероятно искате да имате коте за домашен любимец или вече имате.

4. Забавление – единствената дума, която описва тези, които избраха спиралата. Искате да излизате и да оставате дълго навън. Въпреки че изглеждате отворена личност, всъщност някъде дълбоко в себе си сте малко несигурни, когато става въпрос за запознанства с нови личности. Като малки сигурно са ви въодушевявали делфините.

5. Синият триъгълник е символ на рационалност. Заемате винаги твърди позиции в живота. Хората уважават вашите мнения и ви питат за съвети. Логиката е това което ви води. Понякога прекалено се притеснявате, че логиката може да ви направи изключително скучни. Предпочитате кучета, отколкото котки.

6. Черния триъгълник обърнат с главата надолу означава, че емоциите са основната точка в живота ви. Имате изразени мисли и емоции към ситуациите и хората във вашата среда. Харесвате силна музика, а приятели приемате, като част от семейството. Вие се отдавате изцяло на нещата, които искате, но едновременно сте силни и устойчиви към нещата, които ви пречат.