НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Как да привлечете по-голямо щастие в дома?

Как да привлечете по-голямо щастие в дома?

0
Как привлечете по-голямо щастие в дома?
Как да привлечете по-голямо щастие в дома?

В дома, където живеете се разминават различни енергии, които ви засягат по един или друг начин.

Необходимо е да контролирате тази енергия за да установите баланс, който ще ви донесе мир, спокойствие и щастие.

Това са няколко основни начина за причличане на по-голямо щастие и спокойствие в дома:

1. Входната врата на дома трябва да отразява вашата личност
Това е пътят, през който влиза енергията във вашия дом, затова е важно да изглежда добре, с ясно изписано името на семейството или номера на дома. Не го претрупвайте с много декоративни елементи, оставете пространство за безпрепятствено преминаване на енергията.

2. Когато избирате легло за спане гледайте то да има облегалка за главата
Смята се, че това ще ви даде сигурност и защита.

3. Направете баланс около леглото
Преди всичко е важно да няма ограничения и стени близо до леглото, за да имате пространство и от двете страни. Ако имате масичка от едната страна на спалнята, поставете масичка и от другата страна.

4. Не поставяйте нищо под леглото
Може би ви изглежда като неизползвано място където можете да поставите кутии с всички ненужни неща, но по-добре е това пространство под леглото ви да остане празно. Ако трябва да сложите нещо, нека то да бъде нещо меко и което не ви свързва с нищо. Нкога не поставяйте неща с които сте емоционално обвързани.

5. Картини или снимки закачете високо на стената за по-високо ниво на енергия
Независимо дали са на рафтове или окачени на стената спомените от снимките поставете на най-високо ниво. Книгите, които четете се препоръчва да бъдат вертикално поставени.

6. Подредете безпорядъка
Безпорядъка и натрупаните вещи блокират цялата енергия. Поради това те могат да бъдат неблагоприятни за вас. Физическият хаос има “лепкава” енергия и може да се разпространи повече.

7. Печката трябва да бъде винаги чиста, тъй като тя символизира богатството     и кариерата

Периодично сменяйте котлоните, които използвате. С тях е същото като в живота. Не е добре постоянно да правите едно и също нещо. Ако опитате нещо ново, ще ви се отворят нови възможности.

8. Внимавайте в каква посока са насочени мебелите
Ако дивана ви е поставен така, че гърба ви е към вратата, подсъзнателно означава, че се страхувате. Ако е поставен към вратата, ще бъдете по-отпуснати. Ако имате пространство е желателно хола да бъде колкото може по-широк и по-отворен. Така ще привличате повече енергия и ще се чувствате приятно в това пространство.

9. Работното бюро поставете далеч от стените
Когато работите на една и съща линия с вратата, директно във вас бие вълна на ускорена енергия. Така вашето подсъзнание постоянно ще бъде напрегнато и може да ви изтощи с течение на времето. Добре би било да не гледате в стената, а през прозореца.

10. Кабелите нека ви бъдат далеч от леглото
Кабелите и проводниците от електронни устройства е желателно да бъдат поне на 2 метра от леглото. Не е препоръчително нито мобилния телефон, нито будилника да бъдат близо до леглото, тъй като техните вълни влияят на съня, тревожноста или безсънието.