НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Какво се случва когато се влюбите в женен мъж

Какво се случва когато се влюбите в женен мъж

0
Какво се случва когато се влюбите в женен мъж
Какво се случва когато се влюбите в женен мъж

Аферата с женен мъж може да доведе до много проблеми в живота, а да не говорим за лошата репутация.

Въпреки че такива връзки са пълни с развлечения, запитайте се дали си заслужават щетите, които по-късно носи подобна афера.

Как да се предпазите, ако се случи да се влюбите в женен мъж?

Опознайте го по-добре

Редица мъже искат да имат връзка с друга жена, независимо от това, че са женени, под предлог, че не са щастливи. Трябва да знаете, че нищо няма да го накара да се разведе, а дори да го направи, ще можете ли да му се доверите след това? Ако не откликвате на техните емоции, веднага ще станете “втората” жена.

Недейте да страдате

Такива неща винаги се случват и ще се случват. Няма нужда да мислите, че вашият живот е сигурен, само защото сте женени. Не е както при Ромео и Жулиета – погледнете реалността. Забавлявайте се, излизайте, запознавайте се с колкото може повече различни хора и може би ще попаднете на подходящия.

Гледайте на ситуацията от положителната страна

Разбирате, че той е мъжът на мечтите ви, но той за съжаление не е свободен. Знам, че ви идва да плачете, но гледайте на това от положителната страна. Ако не друго, сега поне знаете какъв мъж да търсите, но този път свободен.

Не позволявайте да станете “втора”

Понякога ще попадате на мъже, които признават, че бракът им се е провалил, но не си позволявайте вие да бъдете причина за развод. Ако е наистина нещастен, ще прекрати този брак, когато-тогава, и ще бъде свободен за нова любов.

Не се прехласвайте по него

Може би си мислите, че той е много чаровен, но колко всъщност го познавате? Всички искат да оставят добро впечатление на човек, който им харесва. Той може би има някои навици, които няма да ви харесат, когато го опознаете малко по-добре. Може би ще разберете, че повече ви харесва някой друг мъж, който е свободен. Женените са по-голямо предизвикателство, защото са забранени. Защо да рискувате, ако не го познавате толкова добре? По-добре се обърнете към реални кандидати.

Избягвайте интимност

Въпреки че изглежда, че нищо лошо не правите, не позволявайте той да си мисли, че за него ще направите всичко. Ще бъде по-добре за вас, а и той ще ви уважава повече. Най-вероятно скоро ще намери друга жена, с която ще изневерява.

Търсете причина

Няма нищо лошо в това, че сте се влюбили в женен мъж, докато това не ви стане навик. Ако ви се случва често, тогава трябва да се запитате защо е така. Защо искате точно женени мъже? Дали доказвате нещо за себе си или просто не се интересувате от сериозна връзка?