НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Открийте дали името ви носи пари и богатство

Открийте дали името ви носи пари и богатство

0
Открийте дали името ви носи пари и богатство
Открийте дали името ви носи пари и богатство

Комбинацията от цифрите на вашето име показва дали и колко ще успеете да забогатеете.

Можете да проверите по следния начин:
Напишете името си и фамилията, после намерeте числото, което отговаря на всяка буква.

След това съберете цифрите от името и фамилията и после съберете получените две числа. Събирайте докато не получите една цифра.

А, И, Й. = 1
Б, К, Р = 2
Ц, Г, Л, C, K, Ч, Ш, Ю = 3
Д , М, T , Г, Ж, Ц = 4
Е, Х, Н, Я = 5
У, В = 6
О, З, Ж = 7
Ф, П = 8

1.Хората, които получат цифрата 1 се стремят винаги да бъдат първи. Те се стараят перфектно да звършват работата си, защото от това зависи тяхното самоуважение. Работодателите много ценят такива хора. Интересува ги самата работа отколкото придобиването капитал.

2.Притежателите на цифрата 2 винаги до себе си имат партньори, които им помагат финансово. Техните партньори или ги издръжат или ги наемат или им осигуряват условия за реализирането на техен бизнес потенциал. Способността на личностите с цифрата 2 най-много изпъква на преден план в екип, така че те най-много ще печелят и се развиват в екипна работа.

3.Хората получили цифрата 3 много обичат парите, но до тях те достигат само когато им тръгне от ръка бизнеса и го свържат със своята голяма нужда да се забавляват. Без талант и късмет те живеят от странични, несигурни доходи. Богатството си ще спечелят само ако имат истински талант или луд късмет.

4.Четворките до нищо в живота не стигат лесно. Трябва да полагат много усилия, за всеки техен успех. Те са принудени да отказват неща, които истински ги привличат заради надеждна и добре платена работа. По принцип са големи работохолици и техния успех винаги ще бъде оправдан и заслужен, но съдбата не възнаграждава всеки път.

5.Цифрата 5 говори, че тези хора са спокойни личности, а най-големите печалби могат да очакват от пътувания с цел работа в чужбина. Те лесно променят работата си, така че никога няма да бъдат бедни. Имат много таланти, които добре се заплащат.

6.Хората получили цифрата 6, търсят съмишленици и обвързаност. Често успехите постигат от семеен бизнес, а ако се занимават с някаква творческа работа, то е в съавторство. Парадоксът при тези хора е в това, че колкото повече дават, толкова повече имат. Ако не успеят да се сработят в колектив може да се случи така че цял живот да преминт в бедност.

7.Основна характеристика на притежателите на цифрата 7 е аналитичността. Финансите не ги интересуват твърде много и са в състояние да работят само за идеята. Ще пожертват и благосъстояниет за да се занимават с нещо, което наистина искат и в което вярват.

8.Хората получили цифрата 8, винаги се стремят към материални и конкретни резултати. Най-важното за тях е, да е добре платено това което работят. Те никога и нищо не работят от чист ентусиазъм, тъй като работа само заради работата изобщо не ги привлича. Целият живот могат да работят нещо, което по същество не ги интересува, ако е добре платено.

9.От една страна копнеят за работа, която ще има глобално влияние върху цялото човечество, а от друга страна са склонни на такава дейност, която да им донесе бърза, лесна и голяма печалба.