НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Ако не чувствате тези неща във вашата връзка … тя не е...

Ако не чувствате тези неща във вашата връзка … тя не е истинска!

0
Ако не чувствате тези неща във вашата връзка ... тя не е истинска!
Ако не чувствате тези неща във вашата връзка … тя не е истинска!

В добрите връзки има също толкова отрицателни чувства, колкото и положителни.

Вие започвате да изпитвате тези негативни чувства по съвсем нов начин. Например, чувствате тъга, но тя идва от дълбок копнеж.

Чувствате страх, но той идва от вашата зависимост от партньора.

Чувствате, че не виждате, но същевременно виждате перфектно.

За тези негативни чувства не се говори често, защото ако се извадят от контекста звучат лошо, но в най-стабилните връзки те присъстват толкова, колкото и добрите чувства. Kак наистина ви кара да се чувствате вашата истинската любов?

Би трябвало да ви кара да се чувствате … нервно

Независимо дали става въпрос за сценична треска, пеперуди или неприятно усещане в стомаха, ако от известно време не сте се чували с партньора си, е съвсем нормално да се почувствате нервни. Само защото ви е удобно в една връзка, не означава, че няма да започнете да се паникьосвате, ако нямате нито един пропуснато обаждане от него/нея.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … тъжно

Тъжно за вашия партньор, тъжно за това, което сте казали, тъжно за тогава, когато сте били жестоки към него/нея. Тъгата и болката са ключова част от всяка връзка, както и спокойствието и еуфорията. Вие не можете да се насладите на подемите, ако не изживявате и падениятя. Сълзите не са предназначени само за края на връзката, те са и един вид “напояване на семената”, които “засаждате” заедно.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … неудобно

Пълното разкриване на себе си може да бъде неприятно, но точно този неприятен момент много бързо се заменя с облекчение, защото разбирате, че вашият партньор ви е виждал и в най-лоша светлина, но все още не показва никакви признаци, че иска да си тръгне. Необходимо е периодично да ви бъде неудобно, с цел да цените повече онези моменти, когато не се чувствате така.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … разгневени

Искрените връзки са наситени с достатъчно честни битки. Споровете и караниците носят достатъчно гняв, който възниква като нежелана последица от страстта. Но различията са далеч от празни. Те са изпълнени с цел. Партньорите, които имат здрава връзка не се карат за драма или внимание, а решават проблема.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … уморени

Уморени от това, защото сте били будни цяла нощ. Уморени от прекарване на цял ден един до друг. Уморени от предоставянето на всички тези неща, които сте дали на този човек, който е целия ви живот. Но въпреки всичко, това си заслужава.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … несигурни

С уважението и възхищението идва и малко невротизъм. Вие не можете да обичате някого и същевременно да не се страхувате от силата, която той/тя има върху вас. Човекът отсреща може да ви нарани, дори и в момент, в който най-малко очаквате, така че е съвсем нормално понякога да се чувствате несигурни.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … непривлекателни

Да се чувствате непривлекателни, но все пак да се представите в истинска светлина е чудесно. Демонстриране на характер, дори и в най-лошите моменти, махайки напълно маската от лицето си, води до комфорт, който може да възникне само с приемане на реалната представа за нас.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … отчаяни

Когато не ви пише с часове, на вас започва да ви липсва и защото не можете да направите нищо, започвате да чувствате един вид разочарование от него/нея. Това чувство на неудовлетвореност не е насочено директно към партньора ви, а към факта, че не можете точно в този момент да бъдете с него/нея.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … наивно

Любовните връзки ни помагат да се учим, да се развиваме и да разбираме всички тези неща, които преди не сме знаели. Чрез връзките за първи път започвате да осъзнавате, че можете да грешите. Целта е колкото се може повече да се учите от партньора си, но и заедно да изследвате света и да се учите от опита, който ще ви доближи още повече един до друг.

Би трябвало да ви кара да се чувствате … уязвимо

Вие сте напълно изложени на огъня. Дали сте сърцето си на партньора и се надявате, че той/тя няма да ви изпусне от ръцете си. Вие сте му/й дал много повече, отколкото сте мислили, че можете, така че точно затова понякога е напълно погрешно да се чувствате уязвими.