НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Видове Facebook приятели, които дразнят всички

Видове Facebook приятели, които дразнят всички

0
Видове Facebook приятели, които дразнят всички
Видове Facebook приятели, които дразнят всички

Във време, когато технологията е прекалено застъпила в нашето ежедневие, а ние не правим нищо, за да намалим найното влияние, можем поне да намалим стреса и да не хабим нервите си по приятели във Facebook, които наистина не са ни необходими.

Това са само няколко вида такива приятели, които всички ни дразнят и би било добре, ако ги отстраним от Facebook още днес.

Фалшив профил

Знаете, че това е ваш бивш партньор или бившата на гаджето ви, но все още този фалшив профил е в приятелите ви, защото ви е приятно вниманието, което получавате. Отстранете го незабавно и не позволявайте съзнателно някой да навлиза в личния ви живот.

Политически настроен приятел

Може би не сте се запознавали лично с него, но всеки ден получавате най-новата информация относно политиката и икономиката в държавата чрез неговите статуси, в които изразява гнева си към партиите или парламента.

Кралицата на депресията

Независимо дали става дума за ваша приятелка или приятелка на ваша приятелка, кралицата на депресията е първата личност, която трябва да премахнете от списъка с приятелите си. Нейните емоционални състояния, в които преобладава депресията могат само да ви прехвърлят негативна енергия.

“Умният” приятел

Винаги доказва, че е прав чрез статуси, които всички четат, но на никой не му харесват, защото в тях винаги е най-умния, най-хубавия, най-добрия…

Приятел, който поства всичко, което изяжда

Снимки от ежедневната трапеза на някой ваш виртуален приятел не са ви необходими. Какво яде за закуска, обяд, вечеря, дори и похапването между всички тези ястия не е ваша работа.

Лоялният онлайн приятел

Винаги онлайн, 24/7, лайква, споделя статуси, снимки, обяви. Коментира всяка ваша снимка и от време на време изисква от вас да правите същото за него. Отстранете най-добрия си виртуален приятел, с който най-вероятно никога не сте се запознавали, ако не искате да ви зарази с манията си по Facebook.

Философът

Постоянно на началната страница във Facebook ви излизат неговите последни философски текстове, от които на всички им е писнало, с изключение на философите като него. Ако и те се месят в текстовете с коментари това е хаос, който не ви е необходим. Премахнете го и очаквайте да философства около това публично, за да ви привлече вниманието.

Приятелят, който често сменя профилните си снимки

Всички искаме да оставим добро впечатление на красива, интересна и привлекателна личност с публикуване на профилни снимки, с които се гордеем. Но постването на нова снимка на всеки час или половин, не е нормално. Ако имате приятел, който прави това, със сигурност знаете за какво става дума. Недай си боже да е от тези, които постоянно се тагват за повече лайкове.

Ако това е така, защо все още четете това? Веднага се хванете за работа и изтрийте всеки приятел от този списък, която ежедневно ви трови нервите.

Ако имате да добавите някакъв тип, който забравяме, направете го в коментарите!