НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Цветът на очите разкрива характера

Цветът на очите разкрива характера

0
Цветът на очите разкрива характера
Цветът на очите разкрива характера

Очите са огледало на душата. Това твърдят дори и учените. Цвета на очите е пряко свързан с характера на човека.

Черни или тъмно кафяви очи
Редки са и винаги привличат вниманието. Показват творчество, смелост и въображение. Тези хора са много издръжливи, приемат тежките моменти на живота изправени и смели. Известни са със силния характер, говорят открито и ясно, без “грим”. Раждат се като лидери, знаят как да направят партньора щастлив, а в любовта са доминиращи. Винаги имат здрав разум, пълни са с увереност и умеят да дават подкрепа на приятел в много трудни ситуации. Целите си постигат трудно.

Зелени очи
Хората с този цвят на очите се характеризират с постоянство и смелост. Винаги са готови на всичко и рядко някой може да ги изненада. Много са любопитни, обичат да експериментират и имат оригинални идеи. Амбициозни и никога не избират точно определени средствата за постигане на целта си, винаги знаят това, което искат. Във връзката са верни, но често и ревниви.

Има и такива, които се наслаждават на флирта и кратките връзки. Конфликтите с околните най-често се получва поради тяхна спонтанна реакция. Излъчват сексапил. Хората със зелени очи са спонтанни, много умни и ясни и когато сте приятели с такива хора, искате ли не, вие ще повишите вашата интелигентност. Редкия цвят на очите им дава предимство да завладяват, защото хипнотизират всеки, който се огледа в тях.

Кафяви очи
Това са разумни и мъдри хора, не понасят авторитета и често несъзнателно се отнасят без уважение към другите. От друга страна са много сантиментални и енергични. Винаги казват това, което мислят, поради което приятелите, колегите, ръководителите ги оценяват най-много. Предпочитат да оставят впечатлението на смели хора и умело крият несигурността. Добре се справят в условията на криза и почти винаги имат решение. Колкото са отговорни в бизнеса, сериозни и смели, толкова са страстни и в леглото и са склонни да експериментират.

Когато се запознаят с някой, трябва им малко време за да се сближат с него. Така че на пръв поглед изглеждат и резервирани. Тези хора в работата са сериозни, а в леглото-страстни. Винаги мислят как да задоволят партньора. Семейният живот им е най-важен, чувствителни са и много обичат деца. Отговорни и надеждни, много рядко плахи.

Сиви очи
Сивите очи означават висока степен на интелигентност и изтънченост, но нямат страст, тъй като тези личности имат склонност да мислят много и да прекаляват във всичко. Креативни, фантазьори, тези хора имат детски мироглед на нещата, дори и в любовната връзка. Често идеалистично настроени и способни да събудят оптимизма във всеки. Готови са да предадат себе си за няколко дребни цели. Редкия цвят на очите им дава предимство при съблазняването, тъй като хипнотизират всеки който се огледа в тях.

Сини очи
Разкриват атрактивна и сантиментална личност, много страстна и интуитивна. От друга страна, те се характеризират със спокойствие, търпение и почти никога не разкриват чувствата си. Те са много толерантни и сдържани в много конфликтни ситуации. Вечни бойци за правосъдие и бунтари.  Готови да кажат всичко, което мислят, независимо от последствията. Те се наслаждават на предизвикателствата на любовта и повърхностните удоволствия в живота.

Тъмно сините очи показват творчество, а светлосините комуникация, енергичност, както и липсата на самочувствие и ревност. Атрактивни и сладки, синеоките биха направили всичко, за желаната личност. Със хумор могат да развеселят всеки. Сините очи привличат вниманието, така че тези хора обикновено са срамежливи. Но ако се отпуснат, искат да се изтъкват. Сговорливи са и нежни и знаят твърде много за любовта. Във връзката са нежни, логични и пълни с подкрепа. Обективни опоненти са при конфликти, никога не прекаляват и са много безпристрастни.