НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Големият закон – това, което правиш, това ти се връща

Големият закон – това, което правиш, това ти се връща

0
Големият закон - това, което правиш, това ти се връща
Големият закон – това, което правиш, това ти се връща

Кармата представлява един вид действие, т.е. еквивалент на Нютоновият закон, че всяко действие има противодействие.

Следователмо кармата означава, че с всяко наше действие, предизвикваме някои сили да имат реакция.

Никой не може да избяга от последствията на своите действия. Пренебрегването не носи никаква полза. За да спрете да се страхувате и да започнете да разбирате света на кармата и прераждането, е необходимо да познавате кармичните правила.

1. Големият закон – Това, което правиш, това ти се връща

Това е на принципа причина – следствие. Това означава, че всичко, което изпращаме в Космоса, ни се връща. Ако искаме щастие, мир, приятелство, тогава трябва да бъдем щастливи, мирни, пълни с любов и приятелски настроени.

2. Закон за творчеството – Животът не се случва от само себе си, той изисква и наше участие.

Ние сме едно с Космоса, отвън и отвътре. Каквото и да ни заобикаля, говори за нас и нашето вътрешно състояние. Бъдете себе си, обкръжете се с това, което искате да бъде навсякъде в живота си.

3. Закон за скромност – нищо не можете да промените, ако не се научите да го приемате

Това, което отказвате да приемете ще продължи да ви следи. Ако това, което виждате ви е неприятно или смятате дадена личност за негативна, тогава вие самите не сте фокусирани върху висшето ниво на съществуване.

4. Закон на развитието – Където и да отидеш ще бъдеш ти

Ние сме тези, които трябва да се променим, а не другите хора, околната среда и обстоятелствата около нас. Всичко, което имаме в живота си сме самите ние и сами трябва да установим контрол над себе си. Когато се променяме отвътре и в нашия живот се случват промени.

5. Закон за отговорност – Когато се появи нещо лошо в живота ни, това означава, че има нещо лошо в самите нас

Ние сме отражение на това, което е около нас и това е нашето отражение. Това е универсалната истина. Трябва да станем отговорни за живота си.

6. Закон за връзка – Дори и когато ни се струва, че това, което правим не е полезно, е много важно да го направим както трябва, защото всичко е във Вселената е свързано

Всяка стъпка води до следващата. Трябва първо да се започне с едно нещо, за да се стигне до края. И първата и последната стъпка имат същото значение, тъй като и двете са необходими, за да се достигне целта. Миналото, настоящето и бъдещето са свързани.

7. Закон на фокус – Не може да мислиш за две неща едновременно

Когато нашият фокус е върху духовните ценности, тогава няма да имаме пориви като ревност и ярост.

8. Закон на даване и получаване – Ако смятате, че нещо е вярно, то от време на време в живота ще бъдете призовавани да демонстрирате определена истина

В тези моменти, това, което смятаме, че сме научили го показваме на практика.

9. Закон за тук и сега – Ако твърде много гледаме в миналото, пропускаме да бъдем тук и сега

Старите мисли, навици, поведение, мечти … ни пречи да имаме нови.

10. Законът за промените – Историята се повтаря, докато не научим уроците, които са ни необходими, за да променим пътя си

Всички събития са с някаква цел. Ако не си научим уроците и не се променим, ще повтаряме грешките.

11. Законът за търпението и наградите – Всяка награда изисква поне начален труд

Наградите, които имат трайно действие, изисква търпение и постоянна работа. Истинска радост възниква, когато правим това, което трябва и оставяме наградата сама да дойде.

12. Законът на смисъла и вдъхновението – Винаги се възвръща това, което сте вложили

Истинската стойност на някои неща е пряк резултат от намерения, които са вложени в тях. Всеки личен принос е едновременно принос на цялото. Делът на който няма светлина, няма влияние върху цялото. Произведенията, които съдържат любов внасят живот.