НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Зодиакалните знаци и приятелството: Какъв приятел си според твоята зодия?

Зодиакалните знаци и приятелството: Какъв приятел си според твоята зодия?

0
Зодиакалните знаци и приятелството: Какъв приятел си според твоята зодия?
Зодиакалните знаци и приятелството: Какъв приятел си според твоята зодия?

Всички зодиакални знаци са различни и точно затова се отнасят по различен начин с приятелите си.

Някои от тях изискват честни и директни приятели, защото самите те са такива, докато на други им е нужен някой, който може да им осигури необходимата подкрепа.

Прочетете как всяка зодия подбира своите приятели и как се държи с тях…

Овните са директни и откровени

Представителите на този знак изобщо не са сложни, защото са откровени и честни. Въпреки че могат да съчувстват на другите, те не са от приятелите, които трябва да ги търсите, когато ви е трудно. Най-големият им недостатък е егоизма. За Овена най-добър приятел е този, който е независим и има високо самочувствие, също като тях, и затова най-добре се сприятеляват със Стрелците.

Телците имат високо самочувствие

Телците са най-самоуверените от всички знаци в зодиака. Техните най-големи добродетели са щедростта, покровителския порив, верността, а в отношенията обикновено се държат като грижливи майки. Най-големият им недостатък е алчността. Те чудесно се разбират с Рибите, които лесно понасят тяхното упорство и се радват на компанията на Лъвовете.

Близнаците имат голям кръг приятели

Рядко можете да попаднете на Близнак, който няма приятели, защото нито един от приятелите му не може да изпълни всички негови социални нужди. Те предпочитат широк кръг от приятели като ги групират по общите им интереси. Така някои им служат за излизания, други за кафе, а трети за помощ в живота. Най-големият им недостатък е, че понякога не приемат приятелството много сериозно и могат лесно да сложат край.

Раците са емпатични

Чувствителни и пълни с разбиране и съпричастност – това е най-добрият начин, по който можете да опишете приятелите от този знак. Те най-често се свързват с хора, които са подобни на тях и които са еднакво податливи на промени в настроението. В търсене на подкрепа, те често се насочват към Рибите и Скорпионите, защото най-добре ги разбират. Най-големият им недостатък е, че често преиграват с цел да се харесат на другите.

Лъвът никога няма да ви остави в беда

Представителите на този знак са много ценни приятели и въпреки че се движат в голяма компания, имат връзка само с няколко. Ако успеете да се сближите с Лъв, знайте, че той винаги ще бъде до вас. Те често влизат в трайни приятелства, които рядко прекъсват, а най-добре си пасват с други лъвове, овни и скорпиони.

Девите търсят някой подобен на себе си

Представителите на този знак, на пръв поглед знаят да бъдат резервирани и да не влизат лесно в по-дълбоки взаимоотношения с други хора. В приятелството те имат подобни критерии, както и в любовта, точно затова изискват качества, които самите те притежават. Те не искат несигурни хора, често са рационални и привидно студени, лесно анализират другите и могат да предвидят предварително с кой ще станат добри приятели. Добре се разбират с деви и козирози, а недостатък им е, че понякога ревнуват от чуждия успех.

Везните имат един добър приятел

Везните са отлични съветници и добри дипломати и затова никога не им липсват приятели. Те напълно се отдават само на един добър приятел, на който вярват безрезервно. Пасват си с Близнаци и Водолей. Най-големият им недостатък е, че налагат мнението си на другите.

Скорпионът цени искреността

Скорпионите често оставят впечатление на студени и безразлични личности, но това е само външната им броня, които други трябва да пробият, за да станат техни приятели. Ако оставим това настрана, те са едни от най-добрите приятели, които човек може да пожелае. Необходим им е някой, който да ги разбира, но и който ще бъде честен, каквито са те самите. Най-много се разбират с Рибите и Лъвовете, а недостатък им е това, че знаят да бъдат отмъстителни, ако някой ги нарани.

Стрелците винаги ще ви разберат

Оптимистичната и социална същност на този знак привлича хората, затова мнозина искат да бъдат техни приятели. Те най-много ценят духовитите, открити и добронамерени хора. Стрелците мразят пасивно-агресивно поведение и най-често бягат от тези хора, а ако сте истински приятели винаги ще ви разберат и подкрепят. Най-много се разбират с други Стрелци и Близнаци, а най-големият им недостатък е, че понякога прекалено се вглеждат във финансовия аспект в отношенията.

Козирога дава всичко за приятелите си

Неговата специфика е, че прекалено много цени приятелството, а в тесния кръг на близките му и най-добри приятели се намират тези, които са се доказали като надеждни и отговорни. Те обикновено ценят своите стари приятелства и са готови да дадат всичко за тях. Имат много познати, но независимо от това, че и към тях могат да бъдат благородни, те едва ли ще разберат какво наистина мислят за тях. Козирогът най-добре се разбира с Лъвовете, а недостатъкът му е това, че тестват чуждата лоялност.

За Водолеите всички са еднакво скъпи

Забавните, спонтанни и вълнуващи Водолей имат нужда от приятели, които могат да последват техния неспокоен дух. Тъй като те са много свободни, искат да бъдат в компанията на хора, които не осъждат, но тяхната постоянна привързаност към всички хора, им пречи да намерят този единствения, най-добрия приятел. Най-добре си пасват със Стрелците, а най-големият им недостатък е, че лесно могат да се дистанцират и очакват другите да се постараят повече от тях.

Рибите утешават най-добре

Рибите са много податливи на мнението на другите, но освен това те са наистина добри приятели. Знаят да бъдат рамо за плач и много често могат да дадат утехата, която и сами търсят. Допадат им силните, стабилни хора, оказващи им подкрепа, затова имат добра връзка с Телците. Недостатъкът им е, че понякога пренебрегват приятелите заради партньора.