НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Забавен хороскоп: Кой как пазарува според зодията

Забавен хороскоп: Кой как пазарува според зодията

0
Забавен хороскоп: Кой как пазарува според зодията?
Забавен хороскоп: Кой как пазарува според зодията?

 От  този забавен хороскоп ще разберете кои представители от зодиака обичат повече да пазаруват и как им се отразява това на настроението.

Овен – той попада в различните търговски обекти съвсем случайно и пазарува само най–необходимото. Този знак определено не от любителите на шопинга.

Риби – дано никога не ви се налага да имате среща с представител на зодия Риби след неговото пазаруване. Обикалят бавно и спокойно, и така се наслаждават на своя шопинг, че може да забрави за уговорената среща.

Телец – най-отговорната зодия към пазаруването. Телците много държат на качеството на продукта или покупката като цяло.

Водолей – техният шопинг е хаотичен. Влизат в магазин за дрехи и мерят някоя блуза, а се прибират в къщи с пердета за спалнята.

Близнаци – те излизат сутринта за продукт, който им е необходим за готвене и се прибират в късния следобед с маркови дрехи и обувки, и са в голяма еуфория.

Козирог – представителите на тази зодия правят големи проучвания за стоката, преди да я закупят. За тях е много важно какво е качеството на продукта и кой е производителя.

Рак – най-големите маниаци на шопинга. Купуват със замах без да се замислят, губят представа за време и забравят за всички ангажименти. За тях шопингът е истинска терапия срещу нервност и напрежение.

Стрелец – всички Стрелци харчат безразборно. За тях не съществуват утре или следващите дни. Само да се влюбят в нещо и моментално го купуват.

Лъв –  държи най–много на доброто обслужване и настроение на продавача. Дори и нещо да му хареса, ако не му го предложат с усмивка и не бъдат любезни с него, той ще излезе и ще го потърси другаде.

Скорпион – ценител на различното и екстравагантното. Твърде взискателен и претенциозен. Той може да обиколи за един ден всички магазини и бутици и нищо да не си купи.

Дева – хората от тази зодия в никакъв случай не подминават магазини със сезонни или други намаления. Щом е евтино, трябва да си го купят. А дали ще им трябва? …Не е толкова важно.

Везни – в повечето случаи те са доста нерешителни. Харесат си нещо и дълго време може да се чудят дали да си го купят. Много често по–късно съжаляват за направения си избор.