НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Любимият ви цвят разкрива идеалната професия за вас

Любимият ви цвят разкрива идеалната професия за вас

0
Любимият ви цвят разкрива идеалната професия за вас
Любимият ви цвят разкрива идеалната професия за вас

Изследователят и американски учен в областта на заетостта, Садка, разкрива нов тест за професионална ориентация – вашия любим цвят.

Чрез начина по който пристъпвате към проблемите, той определя таланта, приоритетите и характеристиките ви.

Чрез това открива и професиите, които най-добре биха подхождали на вашия характер.

Цветът е преди всичко отражение на вашето настроение. Тези, чиито любим цвят е жълтият се оказва, че успешно работят с огромна информация и по този начин достигат успех. Синият е цветът на неконвенционалните идеи и напредъка, докато червеният цвят е цвета на силната мотивация за успех.

От вторичните цветове: зеленият – разкрива реалистичен вид, оранжевият – гъвкавост, а виолетовият разкрива личности, които са зависими от своята среда.

За тези, чиято любим цвят е един от ахроматските цветове: череният разкрива важността и уважението към моралните ценности и традиции, белият – нужда от широки хоризонти, кафявият разкрива личности, които са последователни и такава последователност и своевременното изпълнение на отговорностите търсят и от другите.

От друга страна, не само любимите ви цветове, но и тези, които най-малко харесвате, определят някои ваши важни черти на характера.

Например, тези, които не харесват зеления цвят са самостоятелни и трудно се адаптират към екипната работа, а тези с кафявият цвят – твърде много се доказват и не обръщат внимание на мнението на другите.

Според тези черти има общо разделяне на три професии. В коя влизате вие?

Ако ви харесват жълтият, виолетовият или белият цвят: Вие си комуникатор.

Вие създавате печеливши перспективи. Успявате да отворите дори затворените врати. Вашите отлични комуникативни способности ще ви помогнат в постигането на целите. Вие можете да бъдете отличен маркетинг мениджър или лидер.

Ако ви допадат червеният, зеленият или черният: Вие сте предприемач.

Добре знаете стойността на парите и ресурсите, включително човешките. Комбинацията от подкрепата, която оказвате на другите и своята аналитична природа ще ви направят успешен човек в много сектори. Финанси, банки, различни сектори на управление, инвестиции или педагогически професии; няма нещо, в което не можете да успеете.

Ако ви харесват белият, оранжият или кафявият: Вие сте активист.

Вашата вяра в добротата на хората ви правят отличен/а покровител/ка на обществените ценности. Помислете за кариера в областта на: Инженеринг, юридически професии, социална или държавна работа.