НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Внимавайте със снимките във Фейсбук: Истинска история от която ще ви настръхне...

Внимавайте със снимките във Фейсбук: Истинска история от която ще ви настръхне косата..

0
Внимавайте със снимките във Фейсбук:Истинска история от която ще ви настръхне косата..
Внимавайте със снимките във Фейсбук:Истинска история от която ще ви настръхне косата..

Историята на една майка от която ще ви настръхне косата и ще ви принуди да се замислите за предложенията за приятелство, които ви изпращат непознати хора.

Непознат мъж ви изпраща покана за приятелство. Не го познавате, но изглежда привлекателен според профилната снимка, така че го приемате за приятел.

Днес е първият ден на училище за дъщеря ви. Тя изглежда толкова сладка в новата дреха, която сте й купили и просто трябва да направите снимки и да споделите тази снимка на вашия Facebook профил, за да видят и всички ваши приятели и роднини. Толкова много сте развълнувани, така че докато я поставяте, дори и “чекирате” нейното училище с коментар – “Не мога да повярвам колко бързо расте ..Времето лети! Аз съм наистина горда майка.”

В същото време, мистериозният мъж, чието искане за приятелство в бързината сте приели, вижда снимката на дъщеря ви в сладки нови дрехи на телефона си и я изпраща на телефонните номера на 60 различни възрастни мъже по целия свят с коментар – “Момиче, 7 години, кестенява коса, черни очи, 5000 евро.”

Не само, че сте дали фотографията на търговец на бели робини, но сте му дали и името и точно местоположение на нейното училище.

Отивате да си вземете детето от училище около 3 следобед, но нея никъде я няма. Не сте предполагали, че ценното ви чедо е продадено на 43-годишен педофил още преди да тръгнете по следите му и сега е на път към Южна Африка, със завързани очи, замаяно, ужасена и разплакана, защото е с някой, който никога през живота си не е виждала.

Сега не знае нито къде са й родителите, нито къде отива, нито какво ще й се случи!

Престанете да добавяте непознати за приятели във Facebook и спрете да публикувате всичко за вашия личен живот. Избягвайте да споделяте снимки от децата във вашия профил.

Споделете това заради всички деца и техните родители. ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е НАПИСАН ПО ИСТИНСКА ИСТОРИЯ, а имената не са споменати, за защита на жертвите. Източник: zajenata