НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА За да бъде сънят ви спокоен премахнете тези неща от спалнята

За да бъде сънят ви спокоен премахнете тези неща от спалнята

0
За да бъде сънят ви спокоен премахнете тези неща от спалнята
За да бъде сънят ви спокоен премахнете тези неща от спалнята

Мястото, където спите е специално и там вие почивате и релаксирате, трябва да премахнете някои неща, за да бъде сънят ви спокоен и пълноценен.

Цветята предават живот и топлина, но колкото и да не ви харесва не трябва да са в стаята, която спите. Те предизвикват спрове и противоречия, въпреки че имат положителна Ян енергия. Дори и картини с цветя не е желателно да имате в тази стая.

Табу е да имате също огледало срещу леглото си. Фън Шуй не само го отхвърля, но и го забранява напълно, защото то може да разруши брака ви или съвместното ви съжителство. По принцип огледалото е магически предмет. Той попива, задържа и отразява негативната енергия. Счита се, че когато човек спи това е опасно, защото той почива и не може да се защити.

Ако много държите да имате огледало в спалнята си, поставете го на вътрешните врати на гардероба. Всичко, което е с отразяваща повърхност не трябва да стои в тази стая. Ако имате телевизор, преди да заспите винаги покривайте екрана му с кърпа или нещо друго.

Не дръжте аквариуми или по-големи съдове с вода в тази стая. Грози ви опасност от обири и големи финансови загуби. Не са желателни дори и снимки, картини или пейзажи с морета, океани или езера, дори и декоративни фонтани.