НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Хороскоп според древните римляни: Как да разпознаем своята сродна душа?

Хороскоп според древните римляни: Как да разпознаем своята сродна душа?

0
Хороскоп според древните римляни: Как да разпознаем своята сродна душа?
Хороскоп според древните римляни: Как да разпознаем своята сродна душа?

Дали вие вече имате този човек в живота си, или той или тя ви чака зад следващия ъгъл? Намерете вашия зодиакален знак и открийте къде се крие вашата сродна душа.

Овен
Вие сте упорити и дръзки, така че не се отказвате докато не намерите “противник”, т.е. лицето, което ви е попаднало в очите. Младите дами могат да станат обект на ухажване от страна на Водолей или Лъв, докато силният пол може да се хареса на бушуващите Близнаци или Стрелци, които не могат да стоят на едно място. Вие можете да се запознаете с вашата любов на някакво забавно събитие или събиране с приятели, които посещавате. Могат да се появят емоции и към човек, който е от чужбина и с който сте се запознали по време на пътуване. Тези, които вече имат връзка, също могат да влязат в паралелна или забранена тайна връзка в която ще доминира страстта.

Телец
Никой от другите зодиакални знаци не може да се бори с вашия чар и постоянство. Вие винаги се опитвате да оставите силно впечатление на този човек, който ви харесва. На Рака му харесва вашата защита на позицията, докато, на Девата сигурността, която показвате. Ако сте дама, трудно ще устоите на упоритият Козирог или на екзотичната Риба. Вие можете да се запознаете с някой през лятото, така че се водете от страстите и емоциите. Ако връзката се движи по-бавно, както бихте искали, това означава, че тя не би продължила дълго. Вие можете да развиете силни емоции към човек от вашето родно място.

Близнаци
Вие сте весел, остроумен и забавен, така че на вашите приятели никога не им е скучно. Това се харесва на чаровната Везна или сенчестият Водолей, особено ако сте жена. Мъжките представители на този знак могат внезапно да бъдат привлечени от Лъв или Овен.Възможностите за нова връзка постоянно ви идват сами, така че точно затова не трябва да се стараете много в тази област. Но имайте предвид, че въпреки това, че не трябва да се стараете отначалото, ако искате вашата нова връзка да продължи, тогава ще трябва да вложите малко и от себе си в нея. Най-голямото предизвикателство за поддържане на връзката при вас е чакането и търпението.

Рак
Вие сте романтични и никога не ви стига нежност, така че точно това ясно показвате на човека, който ви харесва. Ако става дума за Скорпион или чувствена Риба, те веднага ще узнаят, че са привлечени, особено ако сте от нежния пол. Мъжете Раци трябва да обърнат внимание на Телец или Дева, които вече познават.
Независимо дали сте сами или имате партньор в живота, може отново да се появи бивш партньор, който напълно ще промени живота ви.

Лъв
Вие сте страстни и горещи, често попадате на външния блясък, но умеете да разпознавате искрените емоции. Особено ако те идват от пламенен Овен или романтичната Везна. Ако сте мъже, няма лесно да можете да устоите на духовитите Близнаци или спонтанните и лежерни Стрелци.Всяка личност, която влиза в живота ви го прави с повод. Именно затова се опитайте да изберете този човек, който може да ви осигури сигурност и стабилност, а не забавление и незабавно удовлетворение.

Дева
На вашата практическа и перфекционистична природа най й отговаря компанията на весели личности, които умеят да се наслаждават на живота. Това може да бъде един Телец, въпреки че също така ви отговаря и доминиращия Козирог. Ако сте представители на силния пол, големи са шансовете, да ви привлече Скорпион или Рак. Партньорите можете да опознавате в родния край или друга близка среда. Често се случва и някой от семейството да ви бъде мач-мейкър.

Везни
Вие сте един от най-буйните знаци, така че точно затова и противоположния пол просто се “залепва” за вас. Един неопитомено Водолей или пък приказлив Близнак биха могли лесно да привлекат вниманието ви. Ако сте мъже, на вас няма да ви бъде трудно да се сближите със Стрелец или Лъв. Самата същност на Везните е любовта, така че точно затова представителите на този пол постоянно търсят любовта, като редица случаи с цел да задействат своите емоции.

Скорпион
Поради своя чар и мистериозност, вие никога няма да останете незабележим и винаги ще показвате сексапил. Вие можете да влезете във връзка с един чувствителен Рак или еротична Риба, докато на дамите може да се хареса някой срамежлив Дева или въздържан Козирог. Вие ще имате възможност известно приятелство да го превърнете в любов, но това може да бъде и непремислено решение. От друга страна, никога не изключвайте възможността, че някой от вашите приятели може да ви запознае с човек, който напълно ще изпълни всички ваши очаквания.

Стрелец
Вие сте спонтанни и естествени, весели и спокойни, както и истински магнит за някой великодушен Лъв или “откачен” Водолей които рядко биха могли да устоят на вашия чар. Мъжките представители на този знак могат да забележат страстен Овен или тактична Везни. Вие можете да влезете във връзка, в която ще има голяма разлика в годините, начина на живот и културата. В тази връзка ще трябва дълго да се съобразявате, но ако успеете в това, вие ще откриете стабилен и истински партньор, който ще остане с вас до края на живота си.

Козирог
Можете да влезете в паралелна или постоянна връзка с определена Дева или Скорпион. Ако сте дама, няма да останете имунизирани срещу ухажването на мистичната Риба или безгрижен Телец. При вас емоциите и връзките не се променят много често, така че ако човека е активен, може да го запази за по-дълго време в живота си. Ако не контролирате ревността си това може да доведе до прекъсване на връзката поради недоверие.

Водолей
Вие обичате да шокирате хората около за всичко, така че защо любовното отношение да бъде нещо различно? Може би ще ви заинтересува Везни и ще ви хареса размирния дух или пък някой Близнак, на който няма да му пречи, че непрекъснато променяте плановете. Жените Водолей могат да се запознаят със Стрелец или Овен. Вие можете да смесите приятелството с любовта, така че точно затова се уверете, преди да покажете своите истински чувства. Също така опитайте се да бъдете честни към партньора, защото всяка тайна може да ви навреди.

Риби
Вашата чувственост и еротичност не може да остане незабелязана, особено ако сте дами. Един мистериозен Скорпион или упорит Рак може да направи всичко за да ви спечели. Ако сте мъж, можете много лесно да спечелите дама Козирог или Телец. Вие можете да се запознаете с човек в интернет, но не бързайте да му давате много информация за себе си, защото можете да се разочаровате. Тези, които имат щастието да опознаят своята сродна душа, напълно ще се оставят на тази връзка. Опитайте се да държите настрана от тези личности, с които ще имате патологични отношения, защото по този начин само ще се отдалечавате от щастието.