НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какъв човек сте и каква е вашата карма, според формата на пръстите...

Какъв човек сте и каква е вашата карма, според формата на пръстите на ръцете?

0
Какъв човек сте и каква е вашата карма, според формата на пръстите на ръцете?
Какъв човек сте и каква е вашата карма, според формата на пръстите на ръцете?

Още през осмата седмица на бременността, съдбата на всеки от нас си личи по пръстите на ръцете.

На всеки човек пръстовите отпечатъци са различни и уникални.

Съществуват пет основни типа и форми на върховете на пръстите: закръглена, квадратна, заострена, конусовидна или лопатообразна форма.

Ако върховете на пръстите ви са заострени – тази форма е много рядка и това означава, че късметът винаги ви съпътства. Каквото и да правите, с каквото и да се захванете, постигате всичко лесно и с лека ръка. Просто сте родени под щастлива звезда.

Ако върховете на пръстите ви са лопатообразни – За вас умора няма! Вие сте от хората, които са изключително борбени и динамични. Постоянно търсите нови предизвикателства, поставяте си нови и високи цели, за да докажете вашите способности и умения.

Ако върховете на пръстите ви са конусовидни – Вие сте родени лидери, водачи и истински щастливци. Имате способността да подтиквате и мотивирате хората и винаги сте в центъра на събитията. Вашето амплоа е сцената и прожекторите.

Ако върховете на пръстите ви са закръглени – Много весели и позитивни хора сте. Вашият оптимизъм е заразителен и винаги вярвате в успеха си. Това ви помага много за постигането на вашите цели.

Ако върховете на вашите пръсти са квадратни – Вие сте хора, които са здраво стъпили на земята. Борци по природа, сериозни и отговорни. Винаги си поставяте високи цели и ги постигате, благодарение на вашият силен дух и способности.