НАЧАЛО ЗДРАВЕ За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна...

За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна билка

0
За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна билка
За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна билка

С използването на тази билка, жените ежедневно намаляват обиколката си с над един сантиметър в областта на таза, талията и корема.

Тази комбинация подобрява функцията на мозъка, паметта, зрението и слуха, и премахва излишните мазнини и вода от организма.

За тази рецепта са ви необходими само пресен хрян, мед и лимони с кората.

Хрянът унищожава много гъбички, които са паразити в нашия организъм. Освен това той елиминира бактериите на салмунела, дизентерия и туберколоза.

Хрянът подобрява функцията на храносмилателната система, като стимулира отделянето на секрети от жлъчката и червата и ензими от панкреаса. Той подобрява също и работата на сърцето, като стимулира кръвообращението, грижи се за правилното функциониране на черният дроб и помага при ревматизъм.

Необходими са ви следните продукти:
3 супени лъжици мед
3 лимона
125 гр. пресен хрян
Първо трябва да смелете хряна. След това вземете лимоните, нарежете ги заедно с кората, отделете семената им и също ги смелете без да махате кората им. Прибавете ги в съда с хряна. Добавете 3 супени лъжици мед и разбъркайте сместа с дървена лъжица. Вашият вълшебен балсам е вече готов! Съхранявайте го в стъклен буркан в хладилника. Консумира се по една чаена лъжичка, два пъти дневно заедно с храната. Приемайте от тази чудотворна смес три седмици и ще усетите как талията ви постепенно намалява.