НАЧАЛО ЗДРАВЕ За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна...

За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна билка

За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна билка
За да намалява талията ви със сантиметър на ден, консумирайте тази вълшебна билка

С използването на тази билка, жените ежедневно намаляват обиколката си с над един сантиметър в областта на таза, талията и корема.

Тази комбинация подобрява функцията на мозъка, паметта, зрението и слуха, и премахва излишните мазнини и вода от организма.

За тази рецепта са ви необходими само пресен хрян, мед и лимони с кората.

Хрянът унищожава много гъбички, които са паразити в нашия организъм. Освен това той елиминира бактериите на салмунела, дизентерия и туберколоза.

Хрянът подобрява функцията на храносмилателната система, като стимулира отделянето на секрети от жлъчката и червата и ензими от панкреаса. Той подобрява също и работата на сърцето, като стимулира кръвообращението, грижи се за правилното функциониране на черният дроб и помага при ревматизъм.

Необходими са ви следните продукти:
3 супени лъжици мед
3 лимона
125 гр. пресен хрян
Първо трябва да смелете хряна. След това вземете лимоните, нарежете ги заедно с кората, отделете семената им и също ги смелете без да махате кората им. Прибавете ги в съда с хряна. Добавете 3 супени лъжици мед и разбъркайте сместа с дървена лъжица. Вашият вълшебен балсам е вече готов! Съхранявайте го в стъклен буркан в хладилника. Консумира се по една чаена лъжичка, два пъти дневно заедно с храната. Приемайте от тази чудотворна смес три седмици и ще усетите как талията ви постепенно намалява.

loading...