НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Само 3 неща са достатъчни, той да полудее по вас

Само 3 неща са достатъчни, той да полудее по вас

0
Само 3 неща са достатъчни, той да полудее по вас
Само 3 неща са достатъчни, той да полудее по вас

Почти всяко момиче се е намиралo в ситуация, в която се пита какво трябва да направи и как да се държи пред този, който харесва.

Жените търсят начини, игри, трикове за привличане, но е необходимо да завъртят ума му по правилния начин, за да не усети натиск и да изчезне, а да остане.

1. Не искайте да изиграе само ролята, която сте му дали

Един от най-големите страхове, които имат мъжете е, че жената отчаяно търси съпруг. Мъжете искат партньорка, която ще ги приема заради тях самите.

В момента, я който разбере, че имате скрити планове, освен тези, да се опознаете по-добре, автоматично ще се затвори в себе си.

2. Покажете му, че не ви е проблем да го напуснете

Когато мъжът мисли, че целия живот се върти около него и че вече сте решили, че той е човекът, дори и преди да говорите за общото си бъдеще, ще почувства натиск. Не само това, ще счита, че трябва да отговаря на вашите очаквания, но в същото време ще бъде нервен заради евентуален неуспех. Вместо това, трябва да му покажете, че просто сте взискателна.

Дайте му да разбере, че въпреки че ви харесва, имате възможност да контролирате всичко, което се случва в живота ви.

Покажете му, че има живот и извън връзката. Занимавайте се със своето хоби, излизайте с приятели и семейството си, подобрете кариерата и живота.

3. Неговият живот е по-добър, когато го прекарвате заедно

Създавайте положителни емоции заедно с него. За мъжете е важно да създадете подходяща атмосфера, която ще доведе до неговата емоционална реакция.

Всички радостни събития ще му покажат, че сте момиче, което е спонтанно и игриво, а това е вида момиче, което всеки мъж търси.