НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Речник на отровните женски изказвания

Речник на отровните женски изказвания

0
Речник на отровните женски изказвания
Речник на отровните женски изказвания

Мъжете и жените често не говорят на един и същи език. Когато става дума за женския речник, нещата не са толкова прости.

Жените не винаги мислят това, което
казват.

Когато чуете някои от тези твърдения, бъдете сигурни, че нещо не е наред и че се подготвят разгорещени спорове, които ще се случат рано или късно.

1. “Все едно” – Всъщност искат да ви дразнят.

2. “Нищо” – Обикновено това е отговора на въпроса: “Какво не е наред?”, Но реалността е, че в главата и се въртят много неща, които искат сами да разберете.
Обикновено след този въпрос следва буря.

3. “Добре” – Често идва след вашите кавги и целта е да ви каже, че най-добре е да млъкнете и да спрете спора.

4. “Само напред” – Това изречение не бива в никакъв случай да го приемате като зелена светлина. Правилното изречение, което се крие зад това е: “Сам опитай”.

5. “ОК” – Когато чуете това, знайте че нищо не е ок. По този начин иска да ви каже, че ще обмисли как да си отмъсти и да ви накара да си платите за грешката.

6. “Е благодаря ти” – Трябва да правите разлика между “Благодаря” и “Е благодаря ти”. “Благодаря” е искрената благодарност, а другото е сарказъм, на който не
бива да отговаряте с “Няма за какво”.

7. “Няма връзка, остави” – Знайте, че е истински нервна за това, че не сте свършили работата, за която няколко пъти ви е помолила.

8. Измерване на времето – Когато се гримира, ако ви каже “още 5 минути”, това означава още поне половин час. Ако искате да гледате футболен мач 5 минути
преди да вечеряте, това наистина означава 5 минути.