НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Невероятно: Вижте магическите и ясновидските си способности според зодията

Невероятно: Вижте магическите и ясновидските си способности според зодията

0
Невероятно: Вижте магическите и ясновидските си способности според зодията
Невероятно: Вижте магическите и ясновидските си способности според зодията

Астрологията, като най-древната наука и специалистите по нея отдавна са разкрили характера и способностите на различните зодии според влиянието на планетите.

Те са открили, че магическите сили на хората също имат връзка с датата им на раждане. Вижте какви са те за всички от зодиака.

Овен – От всички знаци в зодиака, само Овенът притежава една уникална способност – да разгадава намерения и дори задни мисли, да предсказва събития.

Телец – Спомнете си на какво са се кланяли езичниците – на Златния телец, символът на богатството. Представителите на тази зодия имат направо свръхестествения талант винаги да надушват парите!

Близнаци – Тук имаме два магически таланта. Първият е за сбъдване на желанията. Когато Близнакът истински желае нещо, то рано или късно му се случва. Другият му талант са… телефонните разговори. В гласа му има специални вибрации и няма начин в телефонен разговор да не ви убеди да направите каквото и да било.

Рак – Ракът има много силна интуиция и може би 80% от нещата, които казва, се случват. Тази добра и кротка зодия всъщност е най-умелият манипулатор.

Лъв – Магическият талант на този знак е силната Любов, която носи в сърцето си, съчетана с проницателността й и лидерските умения.

Дева – Отлично знаем, че това е най-аналитичната зодия. Затова и нейната магическа сила е свързана с изчисления, наблюдения и комбинации.

Везни – Много пъти сме казвали, че Везните могат за секунди да решат всички чужди проблеми, но не и своите. Магическата им сила също е насочена към другите. Те могат да зареждат предмети с енергия. Така например, ако ви подарят ваза и ви пожелаят здраве в дома, то тази ваза наистина ще ви пази.

Скорпион – Кой би предположил, че тази свадлива и безкомпромисна зодия всъщност е заредена и с най-силната пречистваща енергия? Ако имате чувството, че в къщата ви има негативно влияние, просто поканете Скорпион на гости. Веднага след това ще усетите, че въпросното влияние вече го няма.

Стрелец – Тази зодия е галеник на съдбата! Или направо неин шеф, защото може да й нарежда! Стрелецът трябва с цялата си увереност да изрече на глас какво иска, кога го иска и как го иска и е твърде вероятно до да се случи.

Козирог – Козирогът винаги е разчитал предимно на себе си. За него важи приказката „попитай и ще ти се отговори“. Какъвто и въпрос да има, представителят на тази зодия, като с магия ще чуе отговора вътре в себе си.

Водолей – Магическите сили на Водолея са буквални. Той е най-добрият гадател, нумеролог, астролог, вещер, медиум и т.н.

Риби – Магическа сила – всеки да се влюби в тях!