НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Изповед на една жена пребивана всеки ден от приятеля си

Изповед на една жена пребивана всеки ден от приятеля си

0
Изповед на една жена пребивана всеки ден от приятеля си
Изповед на една жена пребивана всеки ден от приятеля си

В днешно време много жени все по-често докладват за домашно насилие или за насилието като цяло от страна на силния пол, които не доказват тяхната сила по този начин, а напротив, показват слабост.

Това е отворено писмо от жена, която е била тормозена физически от приятеля си, всеки ден. Вижте какво има да му каже:

“Здравей, моя бивша нежна половина,

Чудиш се, че те наричам така, не се чуди, защото ти подхожда, бих те нарекла с някой друг лош епитет, но все пак искам да остана културна за разлика от теб в моментите на афект, когато ме удряше без причина.

Не ти се карам знаеш, може би е трябвало да се случи, може би е трябвало да се запозная с някой като теб, за да различавам добрите от теб.

Основен проблем ти беше червеното ми червило, късата пола, деколтето или случайния поглед към сервитьора от кафенето, да не споменавам за моите бивши, които ти лазеха по нервите, знаейки за тяхното съществуване, преди аз и ти да бъдем заедно.

Всяка твоя мисъл за техния допир върху кожата ми е довеждало до шамар или юмрук без причина.

Това е болест …

Ти беше болен, но не бях аз лекарството за твоята болест, от която исках да се отървеш само мъртъв. Признавам имаше моменти, когато исках да те унищожа по тих начин, но се страхувах, че не си струва да отида в затвора заради теб.

Цената ти е ниска, както винаги, а аз не исках да снижам моята на твоето ниво.

Разбрах, че съм по-умна от теб и мога да те сломя без да отида зад решетките. Ръцете ти, които винаги ще помня, вместо да ме погалят, те ме удряха.

Но простено ти е, защото искам да простя на себе си, че съм позволила да остана до теб от страх. Мразех тези жени, които търпят насилие от съпрузите си, но ето същото ми се случи и на мен.

Още нещо имам да кажа, истинският мъж не вдига ръка към една жена…

… а когато ти вече си вдигнал ръка над мен означава, че не си истински мъж, нима можеш да наречеш себе си мъж?

Нима можеш?

Питам, отговори си на въпроса и заспи спокойно с възглавницата, разбира се, ако съвестта ти позволи и твоите шамари като бумеранг не се връщат на лицето ти, за да те удрят в нощните часове.

Поздрави!”