НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Изповедта на това момиче ще ви шокира: Аз съм безчувствена кучка

Изповедта на това момиче ще ви шокира: Аз съм безчувствена кучка

0
Изповедта на това момиче ще ви шокира: Аз съм безчувствена кучка
Изповедта на това момиче ще ви шокира: Аз съм безчувствена кучка

Срещали ли сте някога жена “кучка”? Ако не сте, прочетете тази изповед и ще разберете каква жена е тя…

По-често срещано е мнението, че мъжете са тези, които в любовно отношение могат да бъдат нечувствителни или да се възползват от другата страна, а че има повече връзка с характера, отколкото с пола, го доказва тази изповед.

Дали такова поведение е само един защитен механизъм или е в резултат на характера на един човек, е трудно да се определи…

Това е изповедта на момичето, което е истински пример за “безчувствена кучка”.

“Що се отнася до любовните връзки, наистина мога да бъда безчувствена кучка. Трябва да го призная. А да кажа, че съм момиче, което всеки би пожелал, би било наистина абсурдно.

Веднъж бях с един човек, с който излизах просто така, без задължения. Той тичаше по всяко време, когато му се обадя. Той беше този, на когото звънях в 4 часа сутринта, когато бях пияна. Живееше много далеч от мен, но след като му напишех съобщение, той ще смени и три превозни средства посред нощ ако трябва, само за да ме види.

След като получех това, което исках, му казвах да си върви. Бях готова. Не го исках до себе си. Само му казах да си отиде у дома и това беше. Той искаше да остане, за да ме попита дали искам да отидем на вечеря на другия ден. Нищо от това не се сбъдна. Не бях заинтересурана от него и не исках да имам нищо общо с плановете му за нас. Но той упорито идваше.

Честно казано, всички мои връзки така функционираха. Давах им много малко, а вземах всичко, което исках. Имах чувство, само за собствените си желания, а не за чуждите.”

“Знаете ли защо? Защото съм гладна. Гладна съм за нови преживявания, енергия, страст. Гладна съм за нещо ново. Никога не съм спокойна и доволна.

Събирам мъжки сърца, защото ми е скъпо да ме искат те мен, а не аз тях. Мъжете, които аз харесвам са тези, които искат да ме спасят. Това ми е интересно само известно време и след това бързо ми омръзва.

Те ми дават, а аз оставам на края без нищо! Във връзките се държах все едно съм сама. Не бях добро момиче, но не се чувствам виновна за това. Просто не ми е важно.

Не исках да правя компромиси, а ако някой иска да прави с мене – наред беше да намеря бързо някой друг.

Своите двадесет години прекарвах в борбата между “двете аз” – такава, каквато бях във връзка и такава, каквато бях без мъж. За първи път в живота си се намирам в здрава и зряла връзка. Колкото и да се опитах да избягам от него, той се държеше. Опитах се да го изгоня от себе си, но не успях.

“Странно, уважавам го и му се възхищавам как ме издържа, въпреки че все още не са ми ясни мотивите му да се бори за мен. Това, че с него ми е ок, ме плаши….

Започвам да разбирам, че когато някой е т.нар “кучка” не означава, че няма сърце. Това просто означава, че то е много добре скрито и строго охранявано. Значи, че чака някой достатъчно ценен.

Най-често привличам несигурни мъже. Това е факт. Също както е и факт, че те ме привличат мен. Но ето – те се стараят за мен, а другите биха очаквали аз да се старая за тях и това не ми харесваше.

Приятелките ме гледаха странно, когато им казах, че сексът ми е по-важен от чувствата. Разбира се, че е така, ако нямам чувства към някого, а само физическа привлекателност. Жените могат също както и мъжете.

Истината е, че го могат всички онези, които ще изберат да не чувстват нищо, отколкото да чувстват болка. Поради това винаги се надявах на чужди чувства, отколкото да допусна някой да ми разбие сърцето.

Това е истината, а винаги има някой, който ще е важен за вас, някой несигурен и някой който ще може да понася всичко това.”