НАЧАЛО ЗДРАВЕ Уголемяват гърдите, топят килограмите: Тези семена са ви под ръка, а вие...

Уголемяват гърдите, топят килограмите: Тези семена са ви под ръка, а вие дори не знаете за тях

0
Уголемяват гърдите, топят килограмите: Тези семена са ви под ръка, а вие дори не знаете за тях
Уголемяват гърдите, топят килограмите: Тези семена са ви под ръка, а вие дори не знаете за тях

Семена, които естествено уголемяват гърдите, а намаляват теглото!

Макар че звучи невероятно, това растение може да увеличи гърдите ви, защото съдържа фитоестрогени, който влияят на растежа на гърдите и на задържането на вода в тъканите.

Мечтата на всяка жена е да намери лекарство, което ще направи гърдите й да изглеждат по-големи, а талията тънка. Гръцката детелина е точно тази чудесна билка, която помага за възстановяването на цялото тяло.

Освен че се използва за красота, тази билка е полезна за кърмачки, тъй като стимулира производството на мляко и успокоява новородените.
Освен че помага на жените, това семе е добро и за мъжете, защото засилва сексуалната енергия и лекува много сексуални проблеми.

Пророка Мохамед казал за семената от гръцката детелина “Ако знаете полезността на това семе, теглото му ще изчислите в злато.”

Това е едно от най-старите лечебни растения, които датират от древните египтяни и Хипократ.

За лечение и в добавка се използва това семе, което е неизбежена съставка в състава на къри подправка, както и на други подправки, които са много популярни в Индия и Близкия изток. Тези чудни семена се използват за лечение на алергии, високо кръвно налягане, регулиране на кръвната захар, стимулира обмяната на веществата и има още много други ползи за здравето.

Вкусът на това растение е изключително тежък, така че ще трябва да свикнете с него.

Поставете две супени лъжици семена в 200 мл. студена вода, сварете ги и ги оставете да престоят покрити 20 минути. Разбърквайте от време на време и процедете. Пийте бавно, на малки глътки.

Семената могат да се готвят и като каша или пък да ги смелете на прах (на прах е по-ефективно). Консумирайте по половин чаена лъжичка два пъти на ден, за да подобрите храносмилането си. Мляните семена можете да използвате и като слабително, консумирайте по половин до една чаена лъжичка прясно смляни семки. Разредете ги в 250 мл вода и пийте 1-3 пъти на ден.

Тези семена могат да се намерят в почти всеки магазин за здравословни храни.