НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Редовно спя с други, но това не означава, че изневерявам на мъжа...

Редовно спя с други, но това не означава, че изневерявам на мъжа си: Изповедите на тази жена ще ви шокират!

0
Редовно спя с други, но това не означава, че изневерявам на мъжа си: Изповедите на тази жена ще ви шокират!
Редовно спя с други, но това не означава, че изневерявам на мъжа си: Изповедите на тази жена ще ви шокират!

Американската блогърка, която вече четири години има щастлив брак, през последните две години прави редовен секс с друг мъж и може би това ви звучи като класическа изневяра, но истината е съвсем друга.

От четири години съм омъжена за Остин, като две от тях прекарах едновременно и с моя любовник Джейми, с знанието на моя мъж. Тук няма скрито-покрито и няма нищо странно. Просто се виждам с друг, с който имам луди сексуални преживявания и нищо повече – започва историята на блогърката, която използва псевдонима Саманта Вайтман.

Виждам любовника си няколко пъти месечно, а понякога дори не го виждам в продължение на шест месеца заради моите и неговите задължения. Опитвам се да балансирам между брака, връзката с него, обучението, работата и трите си дъщери. Затова понякога не прекарвам толкова време с Джейми, колкото бих искала.

-Разбира се всички се чудите защо изобщо имам любовна афера? Отговорът на това е прост – това че имам любовник ме прави по-добра съпруга.

Тя казва, че ползата, която брака има от тази афера е голяма и може да се раздели в три категории: Комуникация, страст и подмладяване.

-Първо, сериозната връзка изисква много труд и комуникация. Когато за първи път говорих с Остин за възможността за отворен брак, трябваше много да комуникираме и да се концентрираме върху слушането на партньора. Разбира се, имаше и много пречки, но с времето стигнахме до там, да можем открито да говорим и да изразяваме своите желания, нужди и чувства.

Тя казва, че въпреки Джейми, с Остин имат редовни и нормални сексуални првживявания, както и всички други съпрузи.

С Джейми никога не съм попадала в сексуална рутина и се надявам никога да не попадна. А това ми помага да поддържам страстите в леглото с моя мъж.

Тя казва, че страничния секс е отличен и заради това, че не ви нервират лошите навици на другия, защото влюбените са съсредоточени само върху това да ощастливят и отговарят на нуждите на другия.

Това, че правя редовен секс с друг човек внася вълнение в живота ми, а след това вълнението го прехвърлям у нас и всички ние печелим от това – казва тя.

Психолога, с който Саманта общува, подкрепя нейната идея за отворен брак. Защото това е “клапан”. Саманта просто отива при Джейн, когато е под голям стрес.

– Джейми И аз сме стари приятели, той връща усмивката на лицето ми, напомня ми как трябва да бъда нежна и имам усещането, че заради него се подмладявам. А освен това съм спокойна, защото моят мъж знае.

Саманта накрая признава, че винаги е имала проблем да е във връзка само с един човек.

Но казва, че изцяло е убедена, че е по-добра съпруга когато има любовник и затова няма да се промени!