НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Тъжно: Изповедта на студентката Мая ще ви шокира

Тъжно: Изповедта на студентката Мая ще ви шокира

0
Тъжно: Изповедта на студентката Мая ще ви шокира
Тъжно: Изповедта на студентката Мая ще ви шокира

Студентката Мая (21) е красива, жестока в леглото, търси господа за приятни и горещи срещи, обадете се на номер … Така гласи една от многото онлайн обяви, придружена с провокативни и голи снимки.

Елитни проститутки през нощта обикновено предлагат своите услуги на бизнес хора в луксозни хотели, елитни клубове, яхти, частни партита, апартаменти под наем или в студентските общежития.

Често започват тази работа сами, без сводници, защото по този начин няма споделяне на приходите.

В почти всички големи градове буквално “процъфтява” студентската проституция.

Студентки, които са в “бизнеса” с проституция, често са сами, без сводници, защото по този начин няма споделяне на приходите.

Авантюрата не е техният мотив. Принуждава ги основно бедността, борбата за оцеляване, самофинансирането за храна, жилища, както и плащането на обучението.

– Колегите, с които тези дами делят студентските бюра, изобщо не подозират, че те водят паралелен живот – казва една от тях. Клиентите ни намират чрез препоръки или пък в интернет…

Мая казва, че има собствен апартамент и че нейните услуги се таксуват по около 100 евро на час. За времето, прекарано с Мая от 23.00 часа вечерта до 10.00 сутринта е необходимо да се платят 700 евро.

За да не ги проследи полицията, обявите остават активни само няколко часа, най-много един ден, а след това се добавя нова обява, с ново име.

Нейната изповед за това как още в първата година на обучението си, буквално се продала за зелена тениска, а след това станала проститутка, разказва 35-годишно момиче, била по-рано студентка.

Тя казва, че започва да проституира за пари, защото й били необходими, за да плати следването си. Тогава започнала да живее удобно, а всичко това по-късно се е трансформирало в алчност за лесно спечелени пари и по-добър живот.

Днес тя за всичко обвинява своето неизживяно детство в консервативна среда.

– Дойдох да уча като невинно момиче. Изведнъж се озовах сама и далеч от всички, както и от родителската дисциплина. Веднага забелязах какво правеха приятеликите ми и това, с което се занимават, за да подобрят студентския стандарт. Разбрах, че сега и аз мога всичко, което преди не можех да правя.

Под светлините на големия град, бях в състояние да се докосна до дъното и небето. Докоснах и двете. Допрях небето, когато се влюбих в срамежлив човек като мен, който скоро с неговата бруталност буквално ме избута на дъното.

От инат и за да му отмъстя, исках да изпробвам дали всички мъже са еднакви. Първи ми предложи собственикът на любим бутик, който е на възрастта на баща ми. Какво мога да кажа, той е безсрамен и аз податливо се озовах в леглото му. Това беше първият ми път, таксуван с една обикновена зелена риза – казва бившата студентка.

Освен пари, дрехи от известни марки и други материални блага, тя открива, че нейните клиенти често предлагали и стимуланти.

– Още през първата година от следването си, благодарение на тези, които вече са били с мен, се прочух. Заключих, че съм скъпа в леглото и знаех как от всички да черпя всичко, което искам.

Започнах от тениски, така анцузи, маратонки, високи токчета … Когато вече бях добре облечена, вместо дрехи се заинтересувах от пари. За бързия секс знаех и то без никакъв срам да поискам по 100 или 200 евро.

След като вече бях с един, двама, трима … това вече стана пътуване, от което нямаше връщане. Някогашното срамежливо момиче се превърна в обект на задоволяване на чужди желания. Всичко ми беше без значение и имаше своята цена, в зависимост от местоположението и желанията на клиентите.

Най-много можех да “взема” за “любов” на публично място. Кафене, в което е имало или не е имало хора, слабо осветени паркинги, улици или хотелски басейни, бяха истинско предизвикателство като място за “любов”. Вярвате или не, веднъж, докато пиех сутрешно си кафе, правих секс в претъпкано кафене.

На клиента му се вдигна адреналина, а за мен беше просто предизвикателство за пари – казва тя.

Момичета, излезли за пари на улицата са лесно разпознаваеми по провокативното облекло.

– Всяка нормална жена иска да се разхожда на високи токчета, а проститутките са облечени в тесни поли, които лесно могат да бъдат съблечени – казва тя, добавяйки, че е имала 80-годишни клиенти.