НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Доказаха: Раковите клетки се хранят с месо, а умират от зеленчуци

Доказаха: Раковите клетки се хранят с месо, а умират от зеленчуци

0
Доказаха: Ракът се храни с месо, а умира от зеленчуци
Доказаха: Ракът се храни с месо, а умира от зеленчуци

Раковите клетки се появяват в живота на човека от 6 до 10 пъти.

Когато имунната система при човека е достатъчно силна, тези клетки се разрушават и се предотвратява тяхното размножаване.

За да се подобри имунитета е необходимо да се промени начинът на хранене.

Важно е да знаете, че:

1. Захарта храни раковите клетки. Изхвърлете захарта и с това ще премахнете важната храна за рака. Смяната на захарта също е вредна, по-добре използвайте нещо естествено, като например мед или маточина, но в много малки дози. Готварската сол има вредни вещества. Вместо нея, се препоръчва морска сол.

2. Млякото стимулира организма да произвежда слуз, особено в храносмилателния тракт. Слузта храни раковите клетки. Изхвърлете млякото и приемайте неподсладено соево мляко. По този начин клетките ще гладуват.

3. Раковите клетки се развиват в кисела среда. По-добре е да се яде риба и пиле, отколкото телешко и свинско месо. Месото също съдържа животински антибиотици, хормони, които са вредни за всички, особено за болните от рак.

4. Храненията, които се състоят 80% от пресни зеленчуци, зърнени храни, кълнове и малко плодове ще създадат алкална среда в организма. Останалата част от 20% може да е варена храна, която включва и боб. Соковете от пресни зеленчуци произвеждат живи ензими, които лесно се усвояват и стигат до нивото на клетките в рамките на 15 минути, с каето се храни и стимулира растежа и развитието на нови клетки. За да позволите на живите ензими да създават здрави клетки, опитайте се да пиете сок от пресни зеленчуци. Ензимите се унищожават при температура от 40 градуса.

5. Избягвайте кафе, чай и шоколад, защото имат високо ниво на кофеин. Зеленият чай е много по-добър и има съставки, които са добри за борба с рака. Трябва да се пие филтрирана вода, дестилираната и газирана трябва да се избягва.

6. Стените на раковите клетки са прикрити с трайни протеини. С въздържането от месо се освобождават ензими, които позволяват навлизане на отбранителни клетки, които унищожават раковите клетки.

7. Витамин Е убива раковите клетки, което е нормална реакция на организма в премахването на повредени и ненужни клетки.

8. Раковите клетки не се развиват в среда, пълна с кислород. Дълбоко дишане и физически упражнения внасят повече кислород, а кислородната терапия осигурява унищожаване на раковите клетки.

Рак е болест на ума, тялото и духа. Активен и положителен ум помага да се преодолее рака. Гневът и нетърпимостта в тялото създават стрес и киселинност. Грижете се за духа с прошка и любов.