НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Вдъхновяваща история: Дъще, намери някой, който ще цени любовта

Вдъхновяваща история: Дъще, намери някой, който ще цени любовта

0
Вдъхновяваща история: Дъще, намери някой, който ще цени любовта
Вдъхновяваща история: Дъще, намери някой, който ще цени любовта

 Когато вече пораснах, баща ми за първи път ме видя как плача, как се държа нагло към всички, как се превърнах в човек, в който изобщо не е предполагал, че мога да стана.

Сега не съм неговата малка дъщеричка, и сега до мен има един ненужен и егоистичен човек, който е отговорен за моето състояние в момента.

Човек, който не знае да обича, да цени, човек, който иска само при нужда.

Виждайки сълзите ми, един ден баща ми ми каза:

“Израсна пред мен, отгледах те като капка на дланта си, като перла те гледах. За какво?

За да може сега друг да си играе с добротата си, а тебе да те изпълва с тъга. За да плачеш за някого? За някой, който не знае какво представляваш? Който и да е, не мога да позволя да те виждам нещастна покрай него.

Ще продължиш живота си, както го живееше, когато беше само моя. Той не те забелязва. Звъни ти, обръща ти внимание само когато на него му е скучно и когато ги няма приятелите му … Кога те е погледнал в лицето и ти е казал, че те обича? Кога те е галел нежно по косата и те е целувал по челото? Кога те е изненадал с нещо, кога си усетила любов от него, дъще?

Прави ли това, което правех аз за теб? Купил ли ти е някога подарък за рожден ден? Казал ли ти е някога, че си важна за него? Няма дъще … знам, че цял живот за това мечтаеш, но не го получаваш.

В какво се влюби? В човек? Той е човек? Това егоистично куче … Защо си губите времето и любовта … Аз моята я подарих на теб, да те обичам. А, ти подари своята на някой, който ще ме замени. Ще дойде ден, когато ще ме покриват с цветя, искайки да ме върнеш, тогава си спомни, че има някой подобен на мен.

Този, който ще бъде до теб, когато ме няма. В този, в който ще търсиш последната надежда и утеха. Този, който би дал и последния си дъх за теб. ”

Сега, когато вече всичко се промени, времето също … как да имам блясък в очите, как да се радвам, че имам това, което имам сега …