НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Връзка с женен мъж: Какво губите и какво печелите?

Връзка с женен мъж: Какво губите и какво печелите?

0
Връзка с женен мъж: Какво губите и какво печелите?
Връзка с женен мъж: Какво губите и какво печелите?

Страстта и възбудата често са причина за започване на афера с женен мъж, която за много кратко може да се превърне в разочарование.

 

Поне така твърдят жените, които са били в любовен триъгълник.

Какво е най-лошото, което ще ви се случи, когато започнете връзка с женен мъж?

1. Криене

Въпреки че укриването в началото може би ще ви действа вълнуващо, след известно време ще се превърне в загуба на време в някоя евтина хотелска стая или кола.

2. Лъжи

Това, че сте любовница означава лъжи, много лъжи. И колкото отношенията продължат по-дълго, толкова лъжите стават по-големи. С това се увеличават и безредиците. Тъжно е, че в крайна сметка никой от приятелите или семейството няма да бъде наранен от тези лъжи, единственият, който ще се чувстват зле сте вие.

3. Грижа на съвестта

Каквато и да е вашата увереност, бракът е свято нещо, което не бива да се докосва. Това се изразява особено когато има и деца. Въпреки че това не е нещо, което трябва да засяга любовникът, обаче човещината и грижите на съвестта ще ви изядат отвътре, когато изпаднете в такова отношение.

4. Осъждане

Хората осъждат любовниците си, дори и да ви казват в лицето, че това не е вярно. Колкото повече хора знаят за цялата история, кръга на осъждащите се разширява. Очаквайте, че след това ще ви осъждат за неморални.

5. На последно място

Колкото и да мислите, че сте център на света, любовниците винаги са на последно място.

6. Любов или полза?

Дори и ако в началото се основава само на секс, честите виждания ще ви накарат да се запитате дали започват да се раждат някакви емоции или това е просто полза. Тогава навлизате в една емоционална въртележка, която във всеки един момент може да ви извади от играта.

7. Получавате само остатъци

Колкото и често да се виждате, разбира, че като любовница никога няма да имате закуска в леглото, общи рождени дни, празници, тържества, обаждания по всяко време… Това обикновено не те притеснява в началото, но ако нещата се задълбочат…

8. Как да се доверите?

С оглед на това, че вашите отношения се основават на лъжата към трети лица, е трудно да разчитате на любовника за нещо. Дали той все още спи с жена си и дали възнамерява да я напусне са само част от въпросите, на които никога няма да получите честен отговор.

9. Всичко води към края

Около 90% от любовните афери не завършват с развод, а с прекъсване на аферата. Често партньора, който е предаден научава за цялата ситуация и определя ултиматум, след което е необходимо прекъсване на всякакъв контакт с любовника.

10. Животът ви минава

Без да се изгради нещо, което ще продължи. Този вид на деструктивното поведение към себе си може да премине в завист и можете да пропуснете истински добри поводи за дългосрочен партньор.