НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Любимата напитка говори: Кажи ми какво ти се пие и аз ще...

Любимата напитка говори: Кажи ми какво ти се пие и аз ще ти кажа кой си

0
Любимата напитка говори: Кажи ми какво ти се пие и аз ще ти кажа кой си
Любимата напитка говори: Кажи ми какво ти се пие и аз ще ти кажа кой си

Чистия алкохол, каквито са уискито, джинът или водката, разкриват самоуверените прелъстители, коктейлите разкриват склонност към забавление, виното – отговорност и приземеност, а бирата разкрива традиционния тип.

Водка, джин или уиски – той знае какво иска

Чистите алкохолни напитки са стандартен избор за мъже, които играят на “сигурно”, като при това се опитват да направят впечатление на доминиращи типове. Жените рядко ги поръчват тези напитки, а тези, които го правят обикновено са шумни, директни и уверени.

Бирата разкрива релаксираност, но също така и рутина

Бирата е типичен избор на момчетата от квартала, които се чувстват добре в кожата си, обичат рутината и нямат прекомерни цели в живота. Въпреки че бирата е най-често срещаната напитка, която пият мъжете, тези, които поръчват чуждестранни бири, обикновено са с фин вкус и крият много повече, отколкото би могло да се усети от първото впечатление. Жените, които обикновено си поръчват бира са
стеснителни и искат да се радват на живота.

Бейлис, Пина Колада, шоколадови ликьори или ром

Тези напитки са сложни, слатки и по-често предпочитани от жените, отколкото мъжете. Жените, които ги поръчват предпочитат сладките аромати, а в подхода си към живота са отпуснати и спонтанни. С тях забавлението изобилства. Мъжете, които обичат такива напитки са внимателни, организирани и имат отличен самоконтрол.

Мартини или мохито

Популярен коктейл и коняк е избор на хора, които искат забавление, игра и общуване. Мъжете, които ги пият искат да оставят впечатление на големи и успешни, въпреки че често са малко несигурни. Жените, които ги пият искат да бъдат шампиони и душата на всяка компания, а любовният аспект на живота им е по-важен от работния.

Текила

Тази алкохолна напитка е малко старомодна, но много продавана. Тя разкриват простите хора, на които не им е нужно много, за да се забавляват. Те не са склонни към конвертиране, а от другите искат да ценят заради това, което те наистина са. Жените, които ги обичат са фокусирани върху приятелството, а в любовта често са нещастни, защото са с твърде високи очаквания.

Плодови коктейли за авантюристи

“Всичко, само да се избегне скуката”, е мотото на тези, чиито любими напитки са плодовите коктейли. Мъжете, на които любимата напитка са коктелите често са доста плитки, повърхностни, незрели и са насочени към тяхното собствено удоволствие и често сменят партньорите си. За жените, които харесват коктелите, най-важното в живота им са външния вид и впечатлението, което оставят, поради което са доста несигурни.

Вино за земни и страстни хора

Друга много често срещана и любима напитка е виното, във всичките му форми и комбинации. Мъжете, които пият вино са земни, имат реалистични цели, а в любовта не се интересуват от преходни афери, а от страстна и дълбока връзка. Жените, за които виното е любима напитка знаят да се забавляват, но и запазват самоконтрол и не падат лесно под нечие влияние.