НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

0
Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви
Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

Мислите ли понякога за своя живот и брака?

Дланите ви крият отговора, който ще премахне всяка дилема и ще ви покаже какво ви чака в бъдеще.Съединете дланите и обърнете внимание на най-големите линии.

1. Когато и двете линии са в една и съща равнина: Ако линиите на двете длани са в една и съща равнина, това показва, че ще имате брак с човек, който ще ви приеме и иска, особено приятелите и семейството ви.Също така разкриват, че сте нежна личност, която е аналитична и притежава здрав разум. Винаги сте готови на всичко и мразите, когато нещата се случат неочаквано.

2. Когато линията на дясната ръка е над линията на лявата: В този случай ще имате брак с човек, който е по-възрастен от вас. Фокусирани сте върху всяка задача, която е пред вас и не ви интересува много какво другите говорят и мислят за вас. Единствената ви грижа за това, с което се занимавате.

3. Когато линията на лявата ръка е над линията на дясната: Вашият партньор ще бъде човек, който още учи, студент е или човек с друга националност. Позицията на линията говори и за вашето поведение – агресивни сте по природа и създавате шанс вместо да чакате. Обичате предизвикателствата, защото те ви тестват. Тогава можете да взимате решения и да станете по-добър човек. Разположението на линиите разкрива дали искате партньор, който е уверен, пълен със страст и който бурно ви обича и реагира на вашата любов.