НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви
Линиите на дланите показват какъв ще бъде брака ви

Мислите ли понякога за своя живот и брака?

Дланите ви крият отговора, който ще премахне всяка дилема и ще ви покаже какво ви чака в бъдеще.Съединете дланите и обърнете внимание на най-големите линии.

1. Когато и двете линии са в една и съща равнина: Ако линиите на двете длани са в една и съща равнина, това показва, че ще имате брак с човек, който ще ви приеме и иска, особено приятелите и семейството ви.Също така разкриват, че сте нежна личност, която е аналитична и притежава здрав разум. Винаги сте готови на всичко и мразите, когато нещата се случат неочаквано.

2. Когато линията на дясната ръка е над линията на лявата: В този случай ще имате брак с човек, който е по-възрастен от вас. Фокусирани сте върху всяка задача, която е пред вас и не ви интересува много какво другите говорят и мислят за вас. Единствената ви грижа за това, с което се занимавате.

3. Когато линията на лявата ръка е над линията на дясната: Вашият партньор ще бъде човек, който още учи, студент е или човек с друга националност. Позицията на линията говори и за вашето поведение – агресивни сте по природа и създавате шанс вместо да чакате. Обичате предизвикателствата, защото те ви тестват. Тогава можете да взимате решения и да станете по-добър човек. Разположението на линиите разкрива дали искате партньор, който е уверен, пълен със страст и който бурно ви обича и реагира на вашата любов.

loading...