НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта на руска лекарка за укрепване на корените на косата

Рецепта на руска лекарка за укрепване на корените на косата

Рецепта на руска лекарка за укрепване на корените на косата
Рецепта на руска лекарка за укрепване на корените на косата

Тази маска възстановява структурата на корените на косата и предотвратява загубата й, а за да я направите ви е необходима само една съставка.

Пролблемът с косопада и слабия корен на косата не е рядко явление, а продуктите, които съществуват на пазара рядко помагат. Но, както и за всичко останало и за този проблем най-доброто решение се крие в природата!

Руската лекарка Татяна Викторовна Коновалова открила рецепта за лесна маска за укрепване на корените на косата.

Тази маска възстановява структурата на корените на косата и предотвратява косопада, а за да я приготвите ви е необходима една съставка – моркови!

Като чудесен източник на витамин бета каротин и витамин А, морковите не само дават добро зрение, но и влияят върху здравето на скалпа, което е предпоставка за здрава коса.

Хранителните вещества, които моркова съдържа могат да подобрят здравето на косата, ноктите и кожата. Освен това морковът помага и за детоксикация на целия организъм, включително и темето – за създаване на нови клетки.

Подготовката също е много лесна: Настържете на дребно няколко пресни моркови и втрийте в корените на косата.

Оставете да действа поне 15 минути, а след това добре измийте косата по обичайния начин. В началото, маската нанасяйте преди всяко измиване на косата, най-малко пет пъти подред. Когато косата се заздрави, достатъчно е да нанасяте маската веднъж месечно, а първите резултати ще се видят след няколко процедури!

loading...