НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Петте фатални жени според зодията: Дали сте между тях?

Петте фатални жени според зодията: Дали сте между тях?

0
Петте фатални жени според зодията: Дали сте между тях?
Петте фатални жени според зодията: Дали сте между тях?

Представителките на тези пет зодии лесно оставят противоположния пол без дъх.

Те са естествено красиви и надарени с всички женски красоти. Вижте дали сте сред тях.

Овен

Овните имат спортно телосложение, действат бързо и имат изразителни черти на лицето. Черти, които просто трудно се забравят. Често ще искате да се запознаете с изразена брюнетка, тъмнокоса красавица със светли очи или наглед съвсем просто казано, красива брюнетка с перфектна фигура. Техният външен вид е в съответствие с тяхната силна и енергична личност, която е характерна за този знак, а тяхната копринена кожа ще се постарае при всеки допир да ви остане в паметта.

Лъв

Силни, грациозни и често със спортно телосложение, Лъвиците често взимат плячка без компримис. Няма да ви отнеме много време, за да намерите Лъвица с буквално изваяни крака, чийто външен вид и държание оставят без думи. Лъвиците обичат да се обличат модерно и да се гласят, а понякога във всичко това се и вживяват. На Лъвиците могат да се припишат много таланти без фалшива скромност, с природна красота и чар те никога не престават да въодушевяват мъжете. Ако смятате, че става дума за средна красота, тогава сте в голяма заблуда! Тях лесно ще ги познаете и в океан от момичета, защото освен красотата, техния стил на обличане, никога не е обикновено клише!

Скорпион

Дори и да са твърде слаби Скорпионите са с доста силно телосложение. Дълги крака, широки рамене, впечатляващо лице с чувствени устни и широко отворени очи, нерядко са характеристики, които украсяват тези дами. Представителките на този знак често имат красива и гъста коса. Скорпионите обичат да са модерни, а техния изтънчен вкус никога няма да им позволи да направят модна грешка. Когато решат да спечелят, Скорпионите си служат с „отрова“, която жертвата ще пие с наслада! Тяхната красота винаги е над средното ниво, а освен мъжете, обожават ги и децата. Накратко казано, щастлив е човек, който обикне един Скорпион.

Стрелец

Дамите в знака на Стрелец са най-добрите дами в целия зодиак. Със средна височина и спортно телосложение, тези красавици имат природен талант, който се подчертава. Често имат хубаво и по-малко продълговато лице, високо чело и изразено светли очи. Обичат да се обличат спортно и елегантно, но когато трябва да се представят в пълния си блясък го правят по правилния начин, с премерена доза лудост. Винаги са оригинални в своите изяви и лесно ще откраднат вашето внимание. На купоните лесно се разпознават и в море от красиви момичета, тъй като тяхната красота и чар се проявява, когато се чувстват добре.

Водолей

Кратко и ясно – отровата се съхранява в малки шишенца. Водолеите обикновено са със средна височина или по-ниски, имат красиво кръгло лице и ярък тен. Обикновено имат по-малки длани и ходила, но и красиви и буквално изваяни крака. Техните очи са нежни, а погледът бистър и честен. Имат красиви и меки, пълни устни. Водолеите не придават голямо значение на дрехите, те знаят, че дори и да застанат пред своя избраник голи, никой няма да помисли за дрехи. Водолеите често са естествено „надарени“ с женски красоти и оставят противоположния пол буквално без дъх!