НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Премахване миризмата от краката! Ето какво трябва да направите!

Премахване миризмата от краката! Ето какво трябва да направите!

0
 Премахване миризмата от краката! Ето какво трябва да направите!
Премахване миризмата от краката! Ето какво трябва да направите!

Ако някога сте попадали в ситуация, в която ви е било твърде неудобно да свалите обувките си, заради силната миризма от тях, то в тази статия ще намерите решение на проблема.

Миризмата от краката ви не е причинена от вашата пот!

Един от най-неудобните проблемите е проблемът с миризливи крака, и той може да ви съпътства. Буквално! Това явление е резултат от бактериите по кожата, които се хранят с влагата и потта. Така че, решението е просто, контролирайте бактериите и краката ви ще бъдат свежи и чисти.

Ако не знаете как да направите това, най-добрият начин е с една от тези пет вани за крака. Те ще отпуснат краката ви и ще да ги направят свежи и напълно чисти отново.

Вана за крака с градински чай и розмарин

Когато става въпрос за розмарин, тази билка е с отлични антибактериални и противогъбични свойства, и точно както градинския чай, розмарина също има леко тръпчив вкус. Това ще помогне за намаляване на производството на пот на краката ви, което означава по-малко бактерии.

Ще са ви необходими:

1-2 чаени лъжички изсушен градински чай
1 чаена лъжичка изсушен розмарин
Легенче, за да накиснете краката си

Начин на употреба:

Изсипете вряла вода в легенчето и добавете подправките. Когато се изстуди достатъчно, сложете краката си в него и ги оставете да киснат в продължение на 30 минути. Можете да повторите това лечение два пъти на ден. Само не забравяйте да изсушите краката си накрая.