НАЧАЛО ЗДРАВЕ Български учен твърди, че 4 супени лъжици на ден от тази смес,...

Български учен твърди, че 4 супени лъжици на ден от тази смес, ще пребори рака!

0
Български учен твърди, че 4 супени лъжици на ден от тази смес, ще пребори рака!
Български учен твърди, че 4 супени лъжици на ден от тази смес, ще пребори рака!

Български учен, предлага чудотворен природен лек, който според него е в състояние да предотврати и да унищожи рака.

Това средство съдържа всички основни хранителни вещества като витамини, минерали, протеини, въглехидрати, растителни мазнини и биоактивни вещества.

“Това е храна, която обогатява цялото ви тяло, и ракът като такъв организъм, просто си тръгва”, твърди професор Христо Мермерски в една от своите лекции.

Освен рак, тази смес е много полезна за разширени вени, подобрява състоянието на сърцето, засилва имунната система, и елиминира токсините от бъбреците и черния дроб.

Освен това, тя има способността да стимулира мозъчната функция и паметта и може да предотврати развитието на коронарни заболявания, предпазва от сърдечни пристъпи и помага при лечение на тези, които са преживели инфаркт или инсулт. Много хора твърдят, че тази смес им е помогнала в борбата срещу различни видове рак.

Необходими продукти:

1 кг.  домашен пчелен мед
12 глави чесън лук
15 пресни здравословни био лимони
400 грама покълнали пшенични зърна (от млада зелена пшеница)
400 грама пресни орехи

Как да си направим покълнали зърна:
Поставете 400гр пшеница в стъклен съд и я покрийте с няколко сантиметра вода. Оставете го да престои една нощ. Отделете зърната в цедка или гевгир, след като са минали от 10 – 12 часа. Измийте ги добре и ги оставете да се отцедят. След това оставете изцедените пшеничени зърна да престоят 24 часа в една купа. След този период, ще имате пшенични кълнове с дължина 1-2 мм.

Начин на приготвяне на лекарството:

Първо, смлете покълналите пшенични зърна, ядките от орех и обелените глави лук. След това смлете 5 лимона и разбъркайте всичко заедно. Изцедете сока от другите 10 лимона и го комбинирайте с останалата част от сместа. Разбърквайте докато получите хомогенна смес.

След това добавете меда и разбъркайте с дървена лъжица, след като изсипете сместа в стъклен съд. Сложете сместа в хладилника и го оставете да престои в продължение на 3 дни. След това можете да започнете да го консумирате.

Консумиране:

Консумирайте тази смес 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане. За лечение на рак, се консумират от една до две супени лъжици на всеки 2 часа. Според професор Мермерски, тази натурална лекуваща рецепта ще ви осигури добро здраве и дълъг живот. Също така е доказано, че тя може да лекува рак, да поддържа тялото ви жизнено и да повиши вашата енергия.

“Това лекарство съдържа всички важни витамини, минерални соли, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати и растителни мазнини. Ето защо, то подобрява функциите на всички вътрешни органи и жлези, които пазят здравето на тялото ви и водят до пълното премахване на рака”, обяснява Мермерски.